دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

وزیر کشور ایتالیا از طرح تأسیس فدراسیون مساجد خبر می‌دهد

No image
وزیر کشور ایتالیا از طرح تأسیس فدراسیون مساجد خبر می‌دهد انتظار می‌رود وزیر کشور ایتالیا امروز چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه پیشنهاد خود را در رابطه با تأسیس فدراسیون مساجد ایتالیایی در رم مطرح کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آی کی آی، این فدراسیون قرار است جایگزین شورای اسلامی (Consulta Islamica) شود که در سال 2005 از سوی دولت با هدف تمایندگی گروه های مختلف اسلامی در ایاتالیا تأسیس شد.
جولیانونو آماتو وزیر کشور ایتالیا پس از آنکه برخی از اعضای آن از امضای اساس‌نامه ارزشی ایتالیا در مورد اقلیتهای دینی ایتالیا سرباز زدند، آن را منحل کرد.
جوزپه پیزانو وزیر سابق کشور ایتالیا که این شورا را تشکیل داده بوده امیدوار بود از آن به عنوان راهی برای گفتگو با مسلمانان میانه‌روی ایتالیا به منظور مبارزه با تروریسم استفاده کند.
ریاست این فدراسیون برعهده مسجد رم خواهد بود که زیرمجموعه آن 22 مسجد دیگر قرار می‌گیرند، براساس این پیشنهاد 25 مسجد دیگر از شمال ایتالیا نیز در این فدراسیون عضو خواهند شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS