دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کنگره آیت الله کوهستانی در مازندران برگزار می شود.

No image
کنگره آیت الله کوهستانی در مازندران برگزار می شود.
معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران از برگزاری کنگره«کبیر کوهستان» ویژه بزرگداشت آیت‌الله کوهستانی از علمای برجسته مازندران در تابستان 88 خبر داد.
محمدرضا شافعیان، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری گفت:کنگره«کبیر کوهستان» ویژه بزرگداشت آیت‌‌الله کوهستانی از علمای برجسته مازندران، تابستان سال آینده در این استان برگزار می‌شود.
وی گسترش و توسعه فرهنگی، علم‌پروری‌، عالم‌پروری و الگو‌سازی برای نسل جوان و اقشار مختلف جامعه را از مهم‌ترین اهداف برگزاری این کنگره بزرگ عنوان کرد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران شناخت ابعاد و زوایای نا‌شناخته زندگی، شخصیت و افکار علمی و فرهنگی و سیاسی آیت‌الله کوهستانی را از دیگر اهداف برگزاری کنگره کبیر کوهستان برشمرد.
شافعیان ادامه داد: توضیحات بیشتر درباره موضوعات مقالات ارسالی و چگونگی ارسال مقالات و زمان دقیق برگزاری در آینده‌ای نزدیک از طریق روزنامه‌ها و خبر‌گزاری‌ها اعلام خواهد شد.
گفتنی است، آیت‌الله کوهستانی در یکی از روزهای سال 1308 هـ ق‌(1267 هـ ش) در روستای کوهستان و در خانه علم و تقوا چشم به جهان گشود.
مهم‌ترین خدمات و مجاهدت‌های مخلصانه آیت‌الله کوهستانی در عرصه علم و دین تأسیس حوزه علمیه در روستای«کوهستان» یعنی زادگاه خودش بود.
آیت‌الله کوهستانی حدوداً از سال 1312 هـ ش برای تشکیل حوزه به تربیت طلاب علوم دینی همت گماشت، ابتدا که هنوز بنایی ساخته نشده بود، حسینیه خویش را در اختیار طلاب گذاشت.
قابل ذکر است، این عالم وارسته سرانجام در نیمه شب جمعه چهاردهم ربیع‌الاول برابر با هشتم اردیبهشت سال 1351 هـ ش به دیار باقی شتافت و خورشید فروزانی که هزاران نفر از پرتو روشنایی او بهره می‌گرفتند، غروب کرد.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS