دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تدوین سند چشم انداز مهندسی فرهنگی در حوزه مهدویت

No image
تدوین سند چشم انداز مهندسی فرهنگی در حوزه مهدویت
محمد همایون فر، مشاور علمی نخستین جشنواره بین المللی آخرین منجی، از تدوین سند چشم انداز مهندسی فرهنگی در حوزه مهدویت خبر داد و گفت: این سند پاسخ به نیازی بنیادین در خصوص فعالیت های مهدوی است که تدوین آن از ابتدا در صدر دستور کار جشنواره بین المللی آخرین منجی قرار گرفت و با بهره گیری از نظرات کارشناسان حوزه مهدویت و مدیران فرهنگی نظام تکمیل شد. همایون فر، در ادامه شناختن و شناساندن امام را ضرورتی بنیادی و وظیفه‌ای غیر قابل چشم پوشی برای شیعیان در عصر غیبت دانست و اظهار داشت: شناسایی ابعاد مختلف مساله مهدویت و مسائل پیرامونی آن، حاکم شدن نگاهی مهندسی و جامع نگر به مباحث فرهنگی، و در نهایت حرکت به سمت نظارت، کنترل ، ارزیابی و نیز جهت دهی به فعالیت های مهدوی از ضرورت های تدوین این سند است. مشاور علمی نخستین جشنواره بین المللی آخرین منجی افزود: سند چشم انداز مهندسی فرهنگی در حوزه مهدویت نقطه مطلوبی است که در صورت تحقق آن تمام ظرفیت های فرهنگی نظام اعم از بخش خصوصی، عمومی و دولتی در خدمت توسعه، و تبیین انتظار و نیز ترویج اندیشه مهدویت قرار می گیرد. همایون فر در پایان، با اشاره به اینکه جشنواره بین المللی آخرین منجی متصدی تحقق این سند نیست، اظهار داشت: این سند ارایه مدلی برای مشارکت نهادها و ظرفیت‌های مختلف نظام برای توسعه و تعمیق بحث مهدویت است و تحقق این سند مستلزم هماهنگی و همکاری تمام ظرفیت‌های فرهنگی است. منبع خبر: خبرگزارى فارس

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دیدگاه نهج البلاغه درباره نماز

دیدگاه نهج البلاغه درباره نماز

درباره نماز چنين سفارش مى كند: گناهان را از گردن ها باز مى كند، همان گونه كه مهارها از گردن حيوانات باز مى شود. رسول خدا صلى الله عليه و آله نماز را به چشمه آب گرم تشبيه فرموده است كه مقابل در خانه مردى در جريان باشد و آن مرد در هر روز و شب پنج مرتبه در آن شست و شو نمايد (با اين شست و شوى مكرر چه كثافت و چركى در بدن او باقى خواهد ماند؟
روزه داری در آئینه نهج البلاغه

روزه داری در آئینه نهج البلاغه

حرس الله عباده المؤ منين بالصلوات و الزكوات، و مجاهده الصيام فى الايام المفروضات، تسكينا لا طرافهم، و تخشيعا لابصارهم، و تذليلا لنفوسهم خداوند متعال بندگان را ايمان خود را از فريبكارى هاى شيطان محفوظ و مصون مى دارد، به وسيله نمازها و زكات دادن و تحمل مشقت به وسيله روزه گرفتن در روزهاى مقرر (رمضان مبارك) و براى ايجاد آرامش در اعضاى آنان و براى خاشع نمودن چشمان و رام كردن نفس ها.
دیدگاه امام علی علیه السلام درباره روزه

دیدگاه امام علی علیه السلام درباره روزه

كم من صائم ليس له من صيامه اءلا الجوع و الظما، و كم من قائم ليس له من قيامه الا السهر و العناء، حبذا نوم الاكياس و افطارهم بسا روزه دارى كه از روزه اش جز گرسنگى و تشنگى نصيبى نيابد، و بسا شب زنده دارى كه از عبادت شبانه اش جز رنج و بى خوابى بهره اى نبرد، خوشا خواب زيركان (عارف) و روزه خوارى آنان!
دوستى و دشمنى

دوستى و دشمنى

اءصدقاوك ثلاتة و اءعداوك ثلاثة، فاءصدقاوك: صديقك، و صديق صديقك، و عدو عدوك. و اءعداوك: عدوك، و عدو صديقك، و صديق عدوك دوستان تو سه دسته اند و دشمنانت نيز سه دسته اند، اما دوستانت عبارت اند از: دوستت، دوست دوستت، دشمن دشمنت؛ اما دشمنانت؛ دشمن تو، دشمن دوستت و دوست دشمن تو.
No image

حج در سخنان امیر المومنین علیه السلام

الكعبة جعله سبحانه و تعالى للاسلام علما، و للعائذين حرما، فرض ‍ حقه، و اءوجب حجه، و كتب عليكم و فادته فقال سبحانه: و لله على الناس ‍ حج البيت من استطاع اليه سبيلا، و من كفر فاءن الله غنى عن العالمين خداوند سبحان كعبه را نشانى براى اسلام و حرم امنى براى پناه آورندگان به آن قرار داد. حج و اداى حق آن را واجب گرداند و همه را به زيارت آن فراخواند و فرمود: بر هر كسى كه بتواند، زيارت (كعبه واجب ) است و آن كس كه كفر ورزد، خداوند از همه جهانيان بى نياز است.
Powered by TayaCMS