دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حضرت آیت الله نوری همدانی؛ امام خمینی با مجاهدت های خود اسلام اصیل را احیا کرد

No image
حضرت آیت الله نوری همدانی؛ امام خمینی با مجاهدت های خود اسلام اصیل را احیا کرد حضرت آیت الله نوری همدانی در دیدار جمعی از فعالان فرهنگی استان سیستان و بلوچستان، بر رفع فقر و محرومیت از این منطقه تأکید کرد و گفت: امام خمینی(ره) توانست با مجاهدت های خود اسلام ناب محمدی را در ایران احیا کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی، از مراجع تقلید، در دیدار جمعی از فعالان فرهنگی استان سیستان و بلوچستان، بر ارزشمندی کارهای فرهنگی تأکید کرد و گفت: فرهنگ، با دل و روح انسان ها سروکار دارد و دست اندرکاران فرهنگی کشور مسؤولیت سنگینی بر عهده دارند.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با بیان این که استان سیستان و بلوچستان از مناطق محروم کشور به حساب می آید، اظهار داشت: احکام و دستورات اسلام بر مبارزه با فقر فرهنگی و مادی دلالت داشته و همه برای رفع این معضلات در کل کشور تلاش کنیم.
وی همچنین از مباحثی همچون خمس، زکات و انفال برای رفع هر گونه فقر و بیکاری در جامعه نام برد.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود، کشور ایران در زمان رژیم ستمشاهی را مستعمره بلوک غرب و شرق عنوان و خاطر نشان کرد: در زمانی که استکبارگران در تمامی سطوح جامعه ما احاطه داشتند، فقیهی وارسته و بت شکنی شجاع و مدبر همچون امام خمینی(ره) توانست با مجاهدت خود ریشه استکبار در کشور را بخشکاند.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه در ادامه تأکید کرد: امروز با استفاده از این فرصت استقلال و آزادی که در اختیار ما قرار گرفت، استفاده کرده و معارف اهل بیت(ع) را به سراسر جهان منتشر کنیم.
حضرت آیت الله نوری همدانی با بیان این که دشمنان برای محکم کردن جای پای خود در کشورهای مسلمان به تفرقه انگیزی دست می زنند، علمای اهل سنت و تشیع را به مناظره در محیط دوستی و برادری دعوت و تصریح کرد: دست اندرکاران دینی و فرهنگی در مناطق سنی نشین باید مردم را با دستاوردهای انقلاب آشنا کنند و در یک محیط صمیمی حقانیت شیعه را برای همگان به اثبات برسانند.
ین مرجع تقلید با اشاره به سخنان یکی از مولوی های اهل سنت منطقه سیستان و بلوچستان، درباره تکذیب شهادت حضرت زهرا(س)، تصریح کرد: آن‌ ها کسانی هستند که جرأت مناظره رو در رو را نداشته و این سخنان را برای تشویش اذهان عمومی، در میان مردم و در نماز جمعه ایراد می کنند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دیدگاه نهج البلاغه درباره نماز

دیدگاه نهج البلاغه درباره نماز

درباره نماز چنين سفارش مى كند: گناهان را از گردن ها باز مى كند، همان گونه كه مهارها از گردن حيوانات باز مى شود. رسول خدا صلى الله عليه و آله نماز را به چشمه آب گرم تشبيه فرموده است كه مقابل در خانه مردى در جريان باشد و آن مرد در هر روز و شب پنج مرتبه در آن شست و شو نمايد (با اين شست و شوى مكرر چه كثافت و چركى در بدن او باقى خواهد ماند؟
روزه داری در آئینه نهج البلاغه

روزه داری در آئینه نهج البلاغه

حرس الله عباده المؤ منين بالصلوات و الزكوات، و مجاهده الصيام فى الايام المفروضات، تسكينا لا طرافهم، و تخشيعا لابصارهم، و تذليلا لنفوسهم خداوند متعال بندگان را ايمان خود را از فريبكارى هاى شيطان محفوظ و مصون مى دارد، به وسيله نمازها و زكات دادن و تحمل مشقت به وسيله روزه گرفتن در روزهاى مقرر (رمضان مبارك) و براى ايجاد آرامش در اعضاى آنان و براى خاشع نمودن چشمان و رام كردن نفس ها.
دیدگاه امام علی علیه السلام درباره روزه

دیدگاه امام علی علیه السلام درباره روزه

كم من صائم ليس له من صيامه اءلا الجوع و الظما، و كم من قائم ليس له من قيامه الا السهر و العناء، حبذا نوم الاكياس و افطارهم بسا روزه دارى كه از روزه اش جز گرسنگى و تشنگى نصيبى نيابد، و بسا شب زنده دارى كه از عبادت شبانه اش جز رنج و بى خوابى بهره اى نبرد، خوشا خواب زيركان (عارف) و روزه خوارى آنان!
دوستى و دشمنى

دوستى و دشمنى

اءصدقاوك ثلاتة و اءعداوك ثلاثة، فاءصدقاوك: صديقك، و صديق صديقك، و عدو عدوك. و اءعداوك: عدوك، و عدو صديقك، و صديق عدوك دوستان تو سه دسته اند و دشمنانت نيز سه دسته اند، اما دوستانت عبارت اند از: دوستت، دوست دوستت، دشمن دشمنت؛ اما دشمنانت؛ دشمن تو، دشمن دوستت و دوست دشمن تو.
No image

حج در سخنان امیر المومنین علیه السلام

الكعبة جعله سبحانه و تعالى للاسلام علما، و للعائذين حرما، فرض ‍ حقه، و اءوجب حجه، و كتب عليكم و فادته فقال سبحانه: و لله على الناس ‍ حج البيت من استطاع اليه سبيلا، و من كفر فاءن الله غنى عن العالمين خداوند سبحان كعبه را نشانى براى اسلام و حرم امنى براى پناه آورندگان به آن قرار داد. حج و اداى حق آن را واجب گرداند و همه را به زيارت آن فراخواند و فرمود: بر هر كسى كه بتواند، زيارت (كعبه واجب ) است و آن كس كه كفر ورزد، خداوند از همه جهانيان بى نياز است.
Powered by TayaCMS