دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

همایش سیاست خارجی ایران، تحولات جدید آمریکا.

No image
همایش سیاست خارجی ایران، تحولات جدید آمریکا.
«سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، تحولات جدید آمریکا؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» در حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.
 
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، همایش «سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، تحولات جدید آمریکا؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» به همّت گروه علوم سیاسی معاونت پژوهش مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار می‌‌شود.
در این همایش پروفسور سیدحمید مولانا، مشاور رییس جمهور و دکتر منوچهر محمدی، مشاور وزیر امور خارجه با بررسی تحولات جدید آمریکا، پیرامون سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌رو به سخنرانی خواهند پرداخت.
برگزاری میزگرد با حضور دکتر محمد ستوده، عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) و دیگر کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه و دانشگاه از دیگر برنامه‌های این همایش است.
این همایش روز پنجشنبه، 14 آذرماه از ساعت 8:30 در تالار مؤسسه امام خمینی واقع در بلوار امین، بلوار جمهوری اسلامی برگزار می‌‌شود.
 
 
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دیدگاه نهج البلاغه درباره نماز

دیدگاه نهج البلاغه درباره نماز

درباره نماز چنين سفارش مى كند: گناهان را از گردن ها باز مى كند، همان گونه كه مهارها از گردن حيوانات باز مى شود. رسول خدا صلى الله عليه و آله نماز را به چشمه آب گرم تشبيه فرموده است كه مقابل در خانه مردى در جريان باشد و آن مرد در هر روز و شب پنج مرتبه در آن شست و شو نمايد (با اين شست و شوى مكرر چه كثافت و چركى در بدن او باقى خواهد ماند؟
روزه داری در آئینه نهج البلاغه

روزه داری در آئینه نهج البلاغه

حرس الله عباده المؤ منين بالصلوات و الزكوات، و مجاهده الصيام فى الايام المفروضات، تسكينا لا طرافهم، و تخشيعا لابصارهم، و تذليلا لنفوسهم خداوند متعال بندگان را ايمان خود را از فريبكارى هاى شيطان محفوظ و مصون مى دارد، به وسيله نمازها و زكات دادن و تحمل مشقت به وسيله روزه گرفتن در روزهاى مقرر (رمضان مبارك) و براى ايجاد آرامش در اعضاى آنان و براى خاشع نمودن چشمان و رام كردن نفس ها.
دیدگاه امام علی علیه السلام درباره روزه

دیدگاه امام علی علیه السلام درباره روزه

كم من صائم ليس له من صيامه اءلا الجوع و الظما، و كم من قائم ليس له من قيامه الا السهر و العناء، حبذا نوم الاكياس و افطارهم بسا روزه دارى كه از روزه اش جز گرسنگى و تشنگى نصيبى نيابد، و بسا شب زنده دارى كه از عبادت شبانه اش جز رنج و بى خوابى بهره اى نبرد، خوشا خواب زيركان (عارف) و روزه خوارى آنان!
دوستى و دشمنى

دوستى و دشمنى

اءصدقاوك ثلاتة و اءعداوك ثلاثة، فاءصدقاوك: صديقك، و صديق صديقك، و عدو عدوك. و اءعداوك: عدوك، و عدو صديقك، و صديق عدوك دوستان تو سه دسته اند و دشمنانت نيز سه دسته اند، اما دوستانت عبارت اند از: دوستت، دوست دوستت، دشمن دشمنت؛ اما دشمنانت؛ دشمن تو، دشمن دوستت و دوست دشمن تو.
No image

حج در سخنان امیر المومنین علیه السلام

الكعبة جعله سبحانه و تعالى للاسلام علما، و للعائذين حرما، فرض ‍ حقه، و اءوجب حجه، و كتب عليكم و فادته فقال سبحانه: و لله على الناس ‍ حج البيت من استطاع اليه سبيلا، و من كفر فاءن الله غنى عن العالمين خداوند سبحان كعبه را نشانى براى اسلام و حرم امنى براى پناه آورندگان به آن قرار داد. حج و اداى حق آن را واجب گرداند و همه را به زيارت آن فراخواند و فرمود: بر هر كسى كه بتواند، زيارت (كعبه واجب ) است و آن كس كه كفر ورزد، خداوند از همه جهانيان بى نياز است.
Powered by TayaCMS