دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست وزیر دادگستری جهت تأسیس دانشگاه جامع حقوقی و فقهی

No image
درخواست وزیر دادگستری جهت تأسیس دانشگاه جامع حقوقی و فقهی غلامحسین الهام تاکید کرد: مسلمانان تلاش کنند تا در تدوین مقرارت جدید بین المللی فعال شده در گام نخست برای یک حرکت منسجم پیشنهاد می کنم که دانشگاه بزرگ و جامع حقوقی فقهی اسلامی تاسیس گردد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامحسین الهام بعدازظهر امروز در اجلاس سران قضایی کشورهای اسلامی گفت: امروز بشر با رجعت به فطرت خداجوی خود تشنه عدالت است و این تشنگی جز از چشم همیشه جوشان وحی و آموزه های انبیاء الهی سیراب نمی شود.
وی تصریح کرد: انبیاء الهی مبعوث شدند تا با کتاب و میزان حکومت به عدل را برای بشریت به ارمغان آوردند.
وزیر دادگستری افزود: تامین امنیت فراگیر، و تقویت قدرت حکومت ها به عنوان حافظان نظم عمومی جز با پاسخ مناسب به این نیاز حقیقی میسر نخواهد شد.
وی تاکید کرد: دانشگاه بزرگ و جامعه حقوقی فقهی اسلامی در یکی از کشورهای اسلامی تاسیس گردد و آموزش و تحقیقات حقوقی میان نظام های غربی و اسلامی و آموزش و تحقیقات مقارن میان مذاهب اسلامی ، زمینه های تربیت قضات اسلامی ، تدوین قوانین و نظامات حقوقی مشابه و همکاری های قضایی و حقوقی منطقه ای و بین المللی فراهم سازد.
وزیر دادگستری افزود: این دانشگاه تحت نظر سازمان کنفرانس اسلامی و با استفاده از ظرفیت های علمی کشورهای اسلامی و در خدمت جهان اسلام تاسیس و استقرار یابد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

در این مقاله اصول و مبانی معنای زندگی از دیدگاه قرآن با تکیه بر آراء تفسیری آیت‌الله جوادی آملی مورد بحث قرار می‌گیرد.
حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

در اين مقاله بيان شده است كه از منظر قرآن ‌كريم، سطحي برتر از حيات ديني نيز وجود دارد كه مشخصه‌‌‌ی اصلي آن، حركت آگاهانه به مقصد ملاقات با خدا است.
کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

مسأله نوشتار حاضر سلوک معنوی در عرصه‌های گوناگون و نقش بی‌بدیل و بی‌عدیل آن در پیشرفت همه جانبه است که مبتنی بر فرضیه معنویت اسلامی کلید کمال و عنصر کارآمد در همه عرصه‌های حیات طیبه قوام یافته است.
بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

در واقع ادعاي ما در اين نوشتار اين است که: فرايند جهاني‌شدن فرهنگي و گسترش رسانه‌هاي جديد اجتناب‌ناپذير است؛ باوجود چالش‌ها و بحران‌هايي که به همراه دارد و با مديريتي که از سوي امپرياليسم غرب مي‌شود، امکانات و فرصت‌هايي را براي شبکه‌اي‌شدن دين، همبستگي و هويت‌يابي مسلمانان فراهم مي‌کند.
بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

نگارنده در این مقاله می‌کوشد تا پس از طرح مسئله‌ی جنبش‌های نوپدید و جنجال‌برانگیزی‌، به برخی از فعالیت‌های پرهیاهوی آنان اشاره‌ای داشته باشد. در این مقام به اجمال به بررسی شاهدمثال‌ هر کدام از اتهام‌هایی نظیر: خودكشي و قتل، فريب‌كاري...
Powered by TayaCMS