دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب موهن درباره امامت امام زمان (عج) به چاپ دوم می‌رسد!

No image
کتاب موهن درباره امامت امام زمان (عج) به چاپ دوم می‌رسد! وزارت ارشاد هنوز در آتش جهلی که «جمعی از نیروی های اخراجی» روشن کردند، می‌سوزند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از سایت خبری قدس، این افراد - که با تیزبینی وزیر ارشاد اخراج شده‌اند - طی چند ماه اخیر، کتاب‌های متعددی که باعث توهین به اسلام، تشیع و ... بوده را منتشر کردند.
کتاب «مکتب در فرایند تکامل» که نظری بر تطور مبانی تشیع در سه قرن نخستین است، توسط سید حسین مدرسی طباطبایی نگاشته شده است.
سید حسین مدرسی طباطبایی که سال‌ها پیش در کتابی نظریه ولایت فقیه را دروغ خوانده بود و پس از آن در کشورهای اروپایی پناه گرفت، در تازه‌ترین کتابش با اشاره به احادیث مختلف، مدعی می‌شود که امامان مکتب تشیع معصوم نیستند و عصمت از قرن 5 و 6، بر اساس خرافات شکل گرفته است.
به گزارش خبرنگار قدس، وی هم‌چنین در این کتاب، امام زمان (عج) را ساخته تاریخ دانسته و منکر «آسمانی بودن» امام زمان (عج) شده است.
به نظر او اکثریت مطلق دانشمندان شیعه تا پایان قرن سوم هجری از استدلال عقلی و اجتهاد در فقه به شدت خودداری می‌کردند و کار و تلاش علمی خود را به ضبط گفته های معصومین متمرکز کرده بودند.
گفتنی است، این کتاب حدود دو ماه پیش در ایران چاپ شده و جالب آن‌که این کتاب در آستانه چاپ دوم است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

در این مقاله اصول و مبانی معنای زندگی از دیدگاه قرآن با تکیه بر آراء تفسیری آیت‌الله جوادی آملی مورد بحث قرار می‌گیرد.
حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

در اين مقاله بيان شده است كه از منظر قرآن ‌كريم، سطحي برتر از حيات ديني نيز وجود دارد كه مشخصه‌‌‌ی اصلي آن، حركت آگاهانه به مقصد ملاقات با خدا است.
کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

مسأله نوشتار حاضر سلوک معنوی در عرصه‌های گوناگون و نقش بی‌بدیل و بی‌عدیل آن در پیشرفت همه جانبه است که مبتنی بر فرضیه معنویت اسلامی کلید کمال و عنصر کارآمد در همه عرصه‌های حیات طیبه قوام یافته است.
بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

در واقع ادعاي ما در اين نوشتار اين است که: فرايند جهاني‌شدن فرهنگي و گسترش رسانه‌هاي جديد اجتناب‌ناپذير است؛ باوجود چالش‌ها و بحران‌هايي که به همراه دارد و با مديريتي که از سوي امپرياليسم غرب مي‌شود، امکانات و فرصت‌هايي را براي شبکه‌اي‌شدن دين، همبستگي و هويت‌يابي مسلمانان فراهم مي‌کند.
بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

نگارنده در این مقاله می‌کوشد تا پس از طرح مسئله‌ی جنبش‌های نوپدید و جنجال‌برانگیزی‌، به برخی از فعالیت‌های پرهیاهوی آنان اشاره‌ای داشته باشد. در این مقام به اجمال به بررسی شاهدمثال‌ هر کدام از اتهام‌هایی نظیر: خودكشي و قتل، فريب‌كاري...
Powered by TayaCMS