دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کلیسای قبطی مصر به نشر اکاذیب با هدف منافع مالی متهم شد

No image
کلیسای قبطی مصر به نشر اکاذیب با هدف منافع مالی متهم شد در شرایطی که کلیسای ارتدکس قبطی مصر مصرانه اعلام می کند حضرت مریم(س) به طور مرتب در بخشهای مختلف این کشور تجلی می‌یابد، مسیحیان سکولار این کلیسا را به ترویج اکاذیب برای به دست آوردن منافع مالی متهم کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، اسقف سلب ماتا ساویریس در این رابطه اظهار داشت: تجلی مریم مقدس امر غریبی نیست و بارها اتفاق افتاده، که این امر پس از تجلی مشهور وی در سال 1968 بیشتر در ماه آوریل صورت می گیرد.
وی افزود: تجلی مریم مقدس در سال 2000 توسط میلیونها مسلمان و مسیحی قبطی رؤیت شد.
مقامهای کلیسا در سال 2000 اعلام کردند مریم مقدس در کلیسای سنت مارک در شهر اسیوط ظاهر شده که برای نخستین بار نبود که اتفاق افتاد.
مشهورترین موردی که توسط مسیحیان مصری گزارش شده در سال 1989 در کلیسای سنت مری در زیتون جنوب قاهره رخ داد. دو مکانیک که در گاراژ شهر کار می کردند اعلام کردند راهبه ای را دیدند که لباس سفیدی پوشیده و روی گنبد بزرگ کلیسا روی سقف ایستاده بود. این تجلی مریم مقدس توسط پاپ سیریل ششم به رسمیت شناخته شد.
پاپ شنوده سوم نیز که در چهلمین سالگرد این رویداد شرکت کرده بود به جمعیت 100 هزار نفری گفت که تجلیل سال 1968 یک واقعه بین المللی بوده است.
تصدیق حقانیت این رویدادها از سوی کلیسا به طور معمول با واکنش شدید مسیحیان سکولار رو به رو می شود.
جمال اسد از فعالان کلیسای قبطی گفت: کلیسا تنها بر احساسهای دینی مردم سرمایه گذاری می کند تا به منافع بسیاری دست یابد. کلیسا از چنین اکاذیبی سوده می برد تا هزاران تصویر و شمایل را به فروش برساند.
اسد اظهار داشت: انجیل شرایط ویژه ای را برای معجزه تلقی کردن رویدادی تعیین کرده و مهمترین آن خارق العاده بودن آن رویداد است که تکرار ناپذیر باشد. این همه گفتگو درباره تجلی مریم مقدس ماهیت معجزه را زیر سؤال می برد، چراکه اگر معجزه بیش از حد تکرار شود دیگر معجزه نیست.

منبع:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

در این مقاله اصول و مبانی معنای زندگی از دیدگاه قرآن با تکیه بر آراء تفسیری آیت‌الله جوادی آملی مورد بحث قرار می‌گیرد.
حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

در اين مقاله بيان شده است كه از منظر قرآن ‌كريم، سطحي برتر از حيات ديني نيز وجود دارد كه مشخصه‌‌‌ی اصلي آن، حركت آگاهانه به مقصد ملاقات با خدا است.
کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

مسأله نوشتار حاضر سلوک معنوی در عرصه‌های گوناگون و نقش بی‌بدیل و بی‌عدیل آن در پیشرفت همه جانبه است که مبتنی بر فرضیه معنویت اسلامی کلید کمال و عنصر کارآمد در همه عرصه‌های حیات طیبه قوام یافته است.
بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

در واقع ادعاي ما در اين نوشتار اين است که: فرايند جهاني‌شدن فرهنگي و گسترش رسانه‌هاي جديد اجتناب‌ناپذير است؛ باوجود چالش‌ها و بحران‌هايي که به همراه دارد و با مديريتي که از سوي امپرياليسم غرب مي‌شود، امکانات و فرصت‌هايي را براي شبکه‌اي‌شدن دين، همبستگي و هويت‌يابي مسلمانان فراهم مي‌کند.
بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

نگارنده در این مقاله می‌کوشد تا پس از طرح مسئله‌ی جنبش‌های نوپدید و جنجال‌برانگیزی‌، به برخی از فعالیت‌های پرهیاهوی آنان اشاره‌ای داشته باشد. در این مقام به اجمال به بررسی شاهدمثال‌ هر کدام از اتهام‌هایی نظیر: خودكشي و قتل، فريب‌كاري...
Powered by TayaCMS