دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تصویب کلیات سیاستهای زیست فناوری

No image
تصویب کلیات سیاستهای زیست فناوری کلیات سیاستها و راهبردهای زیست فناوری در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست دکتر حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت زیست فناوری در کشور ارائه و دستاوردهای آن در زمینه های پزشکی، دامپزشکی، کشاورزی، محیط زیست و صنعت تشریح شد.
بر اساس این گزارش هم اکنون 120 دانشگاه و 40 پژوهشگاه و مرکز تحقیقاتی و 81 مرکز خصوصی در حوزه زیست فناوری مشغول تحقیق و تولید در کشور هستند.
تا پایان سال 85 تعداد مقالات علمی و پژوهشی داخلی در زمینه زیست فناوری 1427 مقاله و تعداد مقالات ISI این حوزه 633 مقاله بوده است و بیش از 92 مورد فراورده بیولوژیک در کشور تولید و محصول مورد نظر در بازار عرضه و یا خدمات مربوطه در کشور راه اندازی شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اثر تقوا در عاقبت انسان

در این بخش "اثر تقوا در عاقبت انسان" مطرح شده است.
No image

ارتباط انسان و زهد

در این بخش به "ارتباط انسان و زهد " اشاره شده است.
No image

تقواى الهى و مراتب آن

در این بخش موضوع "تقواى الهى و مراتب آن " بیان شده است.
No image

رابطه بین تقوا و تعقل

در این بخش "رابطه بین تقوا و تعقل" بیان شده است.
No image

رابطه تقوا و خوف از خدا

در این بخش موضوع "رابطه تقوا و خوف از خدا" مورد بررسی قرار گرفته است.
Powered by TayaCMS