دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

80 درصد از سرطانها در سن 50 سال به بالا بروز می کند

No image
80 درصد از سرطانها در سن 50 سال به بالا بروز می کند بسیاری افراد تصور می کنند سرطان مخصوص سنین پیری است و در جوانی و میانسالی به آن فکر نمی کنند و به همین دلیل از انجام آزمایشات کلی و دقیق به منظور تشخیص نیز خودداری می کنند.
بنابر همین گزارش طبق آمار 60 درصد زنان بریتانیایی از افزایش احتمال ابتلا به سرطان با افزایش سن بی اطلاعند.
بنابر مطالعه‌‌ای که محققان انگلیسی بر روی 1000 زن انجام دادند، مشخص شد از هر ده نفر، شش زن از احتمال بروز سرطان ها با افزایش سن آگاه نیستند و نمی دانند که 80 درصد از کل موارد ابتلا به سرطان در سنین بالای 50 سال اتفاق می افتد.
در این میان سرطان سینه و پروستات ممکن است حتی در مواردی کمی زودتر از 50 سالگی نیز ایجاد شود که با تشخیص به موقع قابل درمان است.
لازم به ذکر است که بسیاری از افراد بالای 70 سال تست های مربوط به سرطان را از ترس اینکه مبادا مبتلا شده باشند انجام نمی دهند.
متخصصان هشدار می دهند، در صورتی که تشخیص به موقع انجام شود می توان بسیاری از انواع سرطان ها را به طور کامل درمان کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
Powered by TayaCMS