دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بحثهاى علمى و فقهى

No image
بحثهاى علمى و فقهى

وصیت نامه

یکى از نکات بارز در وصیت نامه شیخ جعفر این است که وى وصیت فرمود تا فرزندان او، هر شب، مقدار معینى غذا آماده سازند و بعد جمع شوند و در آنجا به بحثهاى علمى و فقهى بپردازند. میرزا محمد تنکابنى مولف قصص العلماء شصت سال پس از این وصیت، مى نویسد:

«به این وصیت هم اکنون نیز عمل مى شود و این بحث علمى هم اینک نیز برقرار است. و چه وصیت خوبى زیرا در اثر آن خاندان وى با فقه آشنا مى شوند چه این که طایفه شیخ جعفر از دختر و پسر، فقیه مى باشند.»[45

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
Powered by TayaCMS