دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

علاقه به وجود مبارک حضرت بقیة الله(عج)

No image
علاقه به وجود مبارک حضرت بقیة الله(عج) علاقه به وجود مبارک حضرت بقیة الله(عج)او شعرى در نجف اشرف سروده است که مى تواند گویاى عشق بى نظیر آن عارف کامل به حضرت ولیعصر(عج) باشد:

ریشه از فیض وجودت همه داریم حیات *** ورنه مانند حبابیم و نداریم ثبات

فیض تو گر نرسد جمله فنائیم و عدم *** چه بسیط و چه مرکب و چه جماد و چه نبات

اى به نور تو منور ملکوت و ناسوت *** به عطوفت نظرى ورنه نیابیم نجات

اى زخوان کرمت زندگى عالمیان *** مُردگانیم همه گرندهى فیض نجات([36])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
Powered by TayaCMS