دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نخستین نشریه اطلاع‌رسانی ویژه کتابخانه‌های نابینایان منتشر شد

No image
نخستین نشریه اطلاع‌رسانی ویژه کتابخانه‌های نابینایان منتشر شد دوره جدید انتشار نشریه "اندیشه سپید" نخستین نشریه اطلاع‌رسانی ویژه کتابخانه‌های نابینایان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، این نشریه که به عنوان نخستین نشریه اطلاع رسانی بخش نابینایان و معلولین کتابخانه‌های کشور فعالیت می‌کند، در هر شماره به ارائه آخرین اخبار مرتبط با این گروه در رسانه های مختلف و فهرست مقالات مرتبط با نابینایان در نشریات کشور می پردازد.
ارائه فهرست کتاب‌های گویا و بریل بخش نابینایان و معلولین کتابخانه های کشور از دیگر مطالب این نشریه است.
"اندیشه سپید" که نسخه گویای آن در بخش نابینایان سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی موجود است، توسط مدیریت گروه ویژه سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران آماده و منتشر می‌شود.
از این نشریه که در دوره جدید به صورت فصلنامه منتشر خواهد شد تا به حال 44 شماره در طول 11 سال منتشر شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
Powered by TayaCMS