دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر فضل بن روزبهان درباره علی اربلی

No image
نظر فضل بن روزبهان درباره علی اربلی

فضل بن روزبهان شیرازى شافعى معروف به خواجه ملاّ از عالمان اهل سنّت، در کتاب «ابطال الباطل» که در ردّ کتاب «نهج الحقّ و کشف الصّدق» علاّمه حلّى نوشته، در مورد شخصیّت على بن عیسى اربلى است مى نویسد:

علماى امامیه اتّفاق نظر دارند که على بن عیسى از بزرگ ترین عالمان آن هاست. هیچ گاه غبار فراموشى آثار وى را نمى پوشاند و کهنگى و پوسیدگى بر آن عارض نمى شود. او دانشورى قابل اعتماد است که نقل هاى وى را با اطمینان خاطر مى توان پذیرفت.([22])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
Powered by TayaCMS