دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر نویسنده دائره المعارف الشیعیة العامة درباره علامه سید محمد باقر خوانساری

No image
نظر نویسنده دائره المعارف الشیعیة العامة درباره علامه سید محمد باقر خوانساری

نویسنده دائره المعارف الشیعیة العامة مى گوید:

«پیشواى پیشوایان (فقه) و مرجع حل شدن مشکلات مهم علمى، فقیه اهل بیت، حجت الاسلام، آیت عظماى خداوند، مربى مجتهدان، فقیه ما، فاضل ترین اولین و آخرین (از فقیهان ما)، بزرگ شأن و بلند مرتبه است. تبحرش در همه فنون و اشتهارش بین مسلمانان مشهورتر از این است که ذکر شود و به نوشتار درآید ]قلم ها[ و ورق ها از شرح علم، فضل، مکارم، ابهت، اقتدار، قوت قلب، ثبات ایمان و حسن معاشرت با برادران دینى ناتوان است.»([32])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
Powered by TayaCMS