دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رییس جامعه المصطفی العالمیه؛ اعتکاف حضور در اردوگاه بزرگ خودسازی است

No image
رییس جامعه المصطفی العالمیه؛ اعتکاف حضور در اردوگاه بزرگ خودسازی است همزمان با حضور گسترده طلاب و فضلای غیر ایرانی حوزه علمیه قم در مراسم معنوی اعتکاف، اطلاعیه ای از سوی رییس جامعه المصطفی العالمیه صادر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علیرضا اعرافی، رییس جامعه المصطفی العالمیه، 27 تیرماه، در پیامی به طلاب و فضلای معتکف غیر ایرانی با اشاره به نقش اعتکاف در خود‌سازی افراد گفت: اعتکاف، دلداگی به محبوب و معبود و حضور در اردوگاه بزرگ خود‌سازی و خویشتن‌یابی است.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: جهان معاصر نیازمند پرورش عالمان فرزانه و رهبران فکری و معنوی است و این رسالت سترگ بر عهده جامعه المصطفی العالمیه است؛ بر طلاب، فضلا و اساتید لازم است به آرمان و آمال الهی و علم و ایمان مجهز شوند.
در پایان این پیام تصریح شد: اعتکاف می‌تواند نقش ممتازی در تعالی روحی و تقویت بُعد اخلاقی و تربیتی داشته باشد و اعتکاف تکیه بر نوسازی معنوی و شکوفایی اخلاقی است که دریچه‌های نو را بر روی معتکفان می‌گشاید.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ویژگی ها و مقامات پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم)

در این متن به ویژگی ها و مقامات پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) با موضوع فضایل پیامبر(صلی الله) و اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

فضائل ومناقب امام حسن علیه السلام

در این متن به فضائل ومناقب امام حسن علیه السلام با موضوع فضایل پیامبر(صلی الله) و اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

فضایل امیرالمومنین2

متن سخنرانی فضایل امیرالمومنین2 در موضوع فضایل پیامبر(صلی الله) و اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

پیامبر؛ نور هدایت عوالم

در این متن به پیامبر؛ نور هدایت عوالم با موضوع فضایل پیامبر(صلی الله) و اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

فضایل امیرالمومنین علیه السلام1

در این متن به فضایل امیرالمومنین علیه السلام1 با موضوع فضایل پیامبر(صلی الله) و اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS