دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در مدرسه فیضیه قم برگزار شد؛ بزرگداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله اشتهاردی

No image
در مدرسه فیضیه قم برگزار شد؛ بزرگداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله اشتهاردی مراسم گرامیداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله شیخ علی‌پناه اشتهاردی شب گذشته در مدرسه فیضیه قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم گرامیداشت سومین روز ارتحال آیت الله شیخ علی پناه اشتهاردی شب گذشته با حضور حضرت آیت الله حسین نوری همدانی، آیت الله طاهری خرم آبادی، طلاب، فضلا و اقشار مختلف مردم در مدرسه فیضیه قم برگزار شد.
حجت الاسلام مرتضی صالحی خوانساری، از اساتید حوزه علمیه قم در این مراسم در سخنانی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله اشتهاردی خاطر نشان کرد: ایشان از علمای متقی و دارای معنویتی خاص بود.
وی در ادامه افزود: آیت الله اشتهاردی از جمله الگوهای تربیت یافته در حوزه های علمیه و از استوانه های علمی و تربیتی حوزه بود.
حجت الاسلام صالحی خوانساری ادامه داد: آیت الله اشتهاردی هیچگاه به دنبال مطامع دنیوی نبود و بر نداشته های خود هیچ وقت تأسف نمی خورد.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تصریح کرد: آیت الله اشتهاردی با وجود این که در مرتبه بالایی از علم و ایمان بود، ولی هیچ مرتبه ای برای خود قایل نبود و پس از نگارش 30 جلد شرح بر عروه الوثقی، در حوزه علمیه شرح لمعه تدریس می کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ایشان از ارادتمندان امام خمینی(ره) بود و پس از رحلت ایشان در روز 14 خرداد، از نخستین کسانی بود که به زیارت مرقد امام راحل رفت.
گفتنی است، مراسم بزرگداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله اشتهاردی از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، شورای عالی مدیریت حوزه علمیه، آستانه مقدسه حضرت معصومه(س)، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و دیگر نهادهای حوزوی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مفهوم نسخ در احکام

مفهوم نسخ در احکام

از آنجا که اگر ناسخ و منسوخ از هر جهت همانند و برابر باشند، نسخ کردن عمل لغو و بیهوده‌ای خواهد بود؛
درآمدی بر فقه حکومتی از دیدگاه مقام معظم رهبری ( بخش اول )

درآمدی بر فقه حکومتی از دیدگاه مقام معظم رهبری ( بخش اول )

«فقه حکومتی» عنوانی است که مقام معظم رهبری(حفظه الله) برای فقه آرمانی و جامعه ساز مکتب اهل بیت(ع) برگزیده است.
درآمدی بر فقه حکومتی از دیدگاه مقام معظم رهبری (قسمت دوم)

درآمدی بر فقه حکومتی از دیدگاه مقام معظم رهبری (قسمت دوم)

قلمرو دخالت دولت در نظام اقتصادی با توجه به قاعده هایی چون ید و ملکیت و ارزش تولید انسانی در فقه سنتی، آیا در سیستم اقتصادی پیچیده کنونی دولت می‌تواند در جهت مصالح عالیه دینی و عمومی در آنها تصرف و دخالت نماید؟
حقوق اقلیت های دینی از منظر فقه اسلامی

حقوق اقلیت های دینی از منظر فقه اسلامی

در بررسی مفهوم حقوق بین الملل اسلامی نخست باید دید آیا در اسلام تعریفی برای ملت، منطبق با مفاهیم شناخته شده امروزی، ارایه شده یا دسته بندی دیگری برای جامعه بشری در نظر گرفته شده است؟
منابع حقوق در اسلام

منابع حقوق در اسلام

در دین اسلام، جهت تشخیص حکم مسئله‌ای منابع گوناگونی وجود دارد که از آنها استفاده می‌شود.
Powered by TayaCMS