دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افتتاح بزرگترین مسجد کانادا در شهر کالجری

No image
افتتاح بزرگترین مسجد کانادا در شهر کالجری بزرگترین مسجد مسلمانان کانادا روز گذشته در شهر کالجاری استان آلبرتا افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری رسا، روز گذشته بزرگترین مسجد مسلمانان در شهر کالجاری استان آلبرتا واقع در غرب این کشور را افتتاح کرد.
ساخت این مسجد که با بودجه ای تقریبی 15 میلیون دلار وبا مساحت 4500 متر مربع انجام گرفت 14 سال طول کشید و به بیت النور نامگزاری شد.
ساختمان این مسجد گنجایش بیش از 4500 نمازگزار را دارد و دارای سالنهای مختلفی جهت برگزاری جلسات و همایش است.
سخنرانان در مراسی افتتاحیه این مسجد ساخت بزرگترین مسجد را با هدف شناسایی چهره معتدل و مسامح اسلام به مردم کانادا و جهان توصیف کردند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

امکان اخص Contingency,probability

بنابراین باید امکان را مقابل ضرورت دانست؛ اما بسته به اینکه واژه امکان در مقابل چه ضرورتی مطرح شود، معانی مختلفی از امکان خواهیم داشت.
No image

فاعل بالتسخیر

No image

علت صوری

No image

علت مادی

No image

فاعل جبری

Powered by TayaCMS