دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رییس جامعه المصطفی العالمیه؛ اعتکاف حضور در اردوگاه بزرگ خودسازی است

No image
رییس جامعه المصطفی العالمیه؛ اعتکاف حضور در اردوگاه بزرگ خودسازی است همزمان با حضور گسترده طلاب و فضلای غیر ایرانی حوزه علمیه قم در مراسم معنوی اعتکاف، اطلاعیه ای از سوی رییس جامعه المصطفی العالمیه صادر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علیرضا اعرافی، رییس جامعه المصطفی العالمیه، 27 تیرماه، در پیامی به طلاب و فضلای معتکف غیر ایرانی با اشاره به نقش اعتکاف در خود‌سازی افراد گفت: اعتکاف، دلداگی به محبوب و معبود و حضور در اردوگاه بزرگ خود‌سازی و خویشتن‌یابی است.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: جهان معاصر نیازمند پرورش عالمان فرزانه و رهبران فکری و معنوی است و این رسالت سترگ بر عهده جامعه المصطفی العالمیه است؛ بر طلاب، فضلا و اساتید لازم است به آرمان و آمال الهی و علم و ایمان مجهز شوند.
در پایان این پیام تصریح شد: اعتکاف می‌تواند نقش ممتازی در تعالی روحی و تقویت بُعد اخلاقی و تربیتی داشته باشد و اعتکاف تکیه بر نوسازی معنوی و شکوفایی اخلاقی است که دریچه‌های نو را بر روی معتکفان می‌گشاید.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

منازل سلوک در قرآن و تفاسیر اهل بیت(علیم السلام)

در این متن به منازل سلوک در قرآن و تفاسیر اهل بیت(علیم السلام) با موضوع مباحث تفسیری پرداخته شده است.
No image

رؤیای صادقة پیامبران و ائمه(علیهم السلام)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان رؤیای صادقة پیامبران و ائمه(علیهم السلام) در موضوع مباحث تفسیری آورده شده است.
No image

منازل دهگانه اسلام ، در بیان نورانی قرآن

متن سخنرانی منازل دهگانه اسلام ، در بیان نورانی قرآن در موضوع مباحث تفسیری در این بخش قرار دارد.
No image

روز ی های معنوی اعضای انسان در قرآن وروایات

در این متن به روز ی های معنوی اعضای انسان در قرآن وروایات با موضوع مباحث تفسیری پرداخته شده است.
No image

داستان یوسف(ع) وتبیین بیماری های روحی

در این متن به داستان یوسف(ع) وتبیین بیماری های روحی با موضوع مباحث تفسیری پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS