دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حوزه های علمیه برای پژوهش از ابزارهای جدید استفاده کنند.

No image
حوزه های علمیه برای پژوهش از ابزارهای جدید استفاده کنند.
رسا، سرویس فرهنگی ـ استاد حوزه علمیه قم گفت: فعالیت‌های رسانه‌ای حوزویان نباید تنها در حوزه زبان‌های فارسی و عربی خلاصه شود.
حجت الاسلام مجتبی نورمفیدی، از اساتید حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: انتقال پیام، فرهنگ و محتوای غنی حوزه های علمیه نیاز ضروری جهان کنونی است.
وی در ادامه افزود: اصیل‌ترین مرکزی که می تواند فرهنگ غنی اسلام و تشیع را به جهانیان معرفی کند حوزه‌ علمیه است و برای انتقال این فرهنگ استفاده از دنیای رسانه و دیجیتال یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: کار مهم دیگری که حوزه علمیه باید انجام دهند این است که استفاده از ابزارهای جدید برای تحقیق و پژوهش را گسترش دهد و نتیجه پژوهش‌های حوزویان را در اختیار اندیشمندان قرار دهند.
حجت الاسلام نورمفیدی استفاده حوزه از ابزار جدید برای سهولت دسترسی به پیام و فرهنگ غنی حوزه در بخش های آموزش و پژوهش را ضروری دانست وخاطر نشان کرد: حوزه های علمیه باید به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر در این عرصه وارد شود و موسسات و مراکزی که می‌توانند در این بخش فعالیت کنند باید تمام توان و تلاش خود را برای تحقق آن به کار گیرند.
وی همچنین تصریح کرد: البته تاکنون گام‌های بسیار خوبی دراین زمینه برداشته شده است و درحال حاضر مراکز و موسسات مختلفی هستند که انصافا گام‌های خوبی را برمی‌دارند، ولی به نظر می‌رسد برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید کارهای اساسی‌تری صورت گیرد.
این استاد حوزه با اشاره به این که فعالیت‌های رسانه‌ای حوزویان نباید تنها در حوزه زبان‌های فارسی و عربی خلاصه شود، افزود: به نظر می‌رسد تحول در عرصه رسانه نباید فقط در حوزه زبان عربی و فارسی صورت گیرد چرا که دانشگاه‌ها و مراکز علمی دنیا تشنه آشنایی با دین مبین اسلام هستند ولی ازآن جا که ما با زبان عربی و فارسی برنامه‌های خود را ارئه می کنیم سایر علاقمندان در گوشه و کنار جهان نمی‌توانند از داشته‌های ما استفاده کنند.
 
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

نحوه تشکیل جو زمین از دیدگاه مولا علی (ع) در نهج البلاغه

و آبهای ساکن را به مواج سرکش برگردانید تا آنجا که آبها روی هم قرار گرفتند و چون قله های بلند کوهها بالا آمدند امواج تند کف های برآمده از آبها را در هوای باز و فضای گسترده بالا بردند تا جایی که از آن هفت آسمان پدید آمد.آسمان پایین را چون موج مهار شده و آسمان بالا را مانند سقف استوار قرار داد.
مباني فكري، انساني و اجتماعي در نهج البلاغه

مباني فكري، انساني و اجتماعي در نهج البلاغه

به عكس در جوامعي كه انسجام و هستي آنها را بايد پيوند دروني، بدون ارتباط با مبداء و مركز خارجي، تامين و تضمين كند، اولويت با نظام است . تازه آن نظام است كه جا و مكان و موقعيت فرد و جمع را در چهارچوب خود و در قلمرو خود مشخص مي كند . نظام حاكم بر فرد و جمع است و كيفيت و نوع حاكميت نظام بر فرد و بر جمع است كه سرنوشت مساله سابق الذكر، يعني اصالت فرد يا اصالت جمع را مشخص مي كند .
انسان شناسی

انسان شناسی

آنگاه از روحی که آفرید در آن دمید تا به صورت انسانی زنده درآمد، دارای نیروی اندیشه، که وی را به تلاش اندازد، و دارای افکاری که در دیگر موجودات، تصرّف نماید. به انسان اعضاء و جوار حی بخشید، که در خدمت او باشند، و ابزاری عطا فرمود، که آنها را در زندگی بکار گیرد،
انسان شناسی از منظر نهج البلاغه

انسان شناسی از منظر نهج البلاغه

نهج البلاغه یک شاهکار ادبی در تعلیمات اسلامی است که در آن توجه به عزّت و کرامت انسان و سلامت عقل و روان از اهمیت بسزایی برخوردار است. سخنان حکمت آمیز این کتاب که با عقل و اندیشه آدمی سروکار دارند حقایق بسیار متعالی و معانی بسیار ژرفی را در مورد شناخت خدا، انسان، و جهان با فصاحت و بلاغت تمام بیان می کنند و آگاهی های ارزشمندی را در هریک از این زمینه ها ارائه می دهند. خطابه ها احساسات راکد انسان را در جهت ستیز با فساد و تباهی و بی عدالتی بر میانگیزند، و موعظه ها انسان را از خواب غفلت بیدار و خطراتی را که می توانند دل و روان آدمی را ضعیف و بیمار کنند یادآور می شوند.
Powered by TayaCMS