دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قالَ الإمامُ جَعْفَرُ بنُ محمّد الصّادقُ (علیه السلام):

«چهار چیز از اخلاق پسندیده پیغمبران الهى است: نیکى، سخاوت، صبر و شکیبائى در مصائب و مشکلات، اجراء حقّ و عدالت بین مؤمنین» ( أعیان الشّیعة: ج 1، ص 672)
No image
قالَ الإمامُ جَعْفَرُ بنُ محمّد الصّادقُ (علیه السلام): قالَ الإمامُ جَعْفَرُ بنُ محمّد

 

قالَ الإمامُ جَعْفَرُ بنُ محمّد الصّادقُ (علیه السلام) :

« أرْبَعَةٌ مِنْ أخْلاقِ الاْنْبیاءِ: الْبِرُّ، وَ السَّخاءُ، وَ الصَّبْرُ عَلَى النّائِبَةِ، وَ الْقِیامُ بِحَقِّ الْمُؤمِنِ.» ( أعیان الشّیعة: ج 1، ص 672)
 

امام جعفر صادق (علیه‌السلام) فرمود:

«چهار چیز از اخلاق پسندیده پیغمبران الهى است: نیکى، سخاوت، صبر و شکیبائى در مصائب و مشکلات، اجراء حقّ و عدالت بین مؤمنین»

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب زلال احکام جلد 2

کتاب زلال احکام جلد 2

از مجموعه کتاب های سوالات احکام جلد دوم
کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

شیطان گرایی یک جریان گسترده ی ضد فرهنگی است که متأسفانه به علت جذابیت هایی که دارد، تعدادی از جوانان را به خود جذب می کند در اینکه افراد پس از مدتی پیروی از این جریان، احساس خستگی و ناکامی و سرخوردگی می کنند و اگر از ابتدا این جذابیت ها و پیامدهای گرایش به شیطان گرایی را می دانستند، چه بسا بسیاری از آن ها از آغاز به آن آلوده نمی شدند تردیدی نیست.
کتاب بیراهه 3 بهائیت

کتاب بیراهه 3 بهائیت

فرقه‎سازی از دیرباز به عنوان یکی از ابزارهای کارآمد برای خنثی کردن نیروهای فعال در بدنة یک جامعه به شمار می‌رود
کتاب زلال احکام جلد 1

کتاب زلال احکام جلد 1

از مجموعه کتاب های سوالات احکام جلد اول
کتاب زن در اجتماع

کتاب زن در اجتماع

از مجموعه کتاب های ریحانه جلد سوم
Powered by TayaCMS