دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست انسجام اسلامی در سیره نظری و عملی امام موسی صدر

No image
نشست انسجام اسلامی در سیره نظری و عملی امام موسی صدر به گزراش خبرنگار خبرگزاری رسا، گروه فلسفه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، نشست اتحاد ملی و انسجام اسلامی در سیره نظری و عملی امام موسی صدر را با سخنرانی دکتر سید صادق طباطبایی، خواهر زاده امام موسی صدر برگزار کرد.
دکتر سید صادق طباطبایی با یادآوری تلاش‌های شبانه روزی امام موسی صدر در جهت تحقق وحدت اسلامی بین مسلمانان و علمای اسلام تصریح کرد: امام موسی صدر افزون بر تلاش در جهت این وحدت، خدمات شایانی برای ایجاد همبستگی و اتحاد بین ادیان و مذاهب دیگر انجام داد.
وی اتحاد ملی و انسجام اسلامی در سیره نظری و عملی امام موسی صدر را به سه محور تقسیم کرد و ادامه داد: وی ابتدا به بازسازی عزت و افتخار مسلمانان در دهه 60 و 70 میلادی در بین شهروندان درجه یک لبنانی پرداخت. سپس با القاء معنویت در بین پیروان مسیحی و دیگر ادیان و همچنین حضور و سخنرانی در مجالس و کلیساهای مختلف لبنان کار تبلیغی بزرگی انجام داد.
دکتر طباطبایی خدمت به بشر و تلاش جهت زدودن استعمار فرهنگی در بین انسان‌ها در سال 1340 شمسی را محور سوم فعالیت‌های امام موسی صدر برشمرد.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

امام سجادعلیه‌السلام؛ احیاگر نبوت و امامت

در این متن به امام سجادعلیه‌السلام؛ احیاگر نبوت و امامت با موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

محبت ولیّ خدا؛ اساس روابط مؤمنین

متن سخنرانی محبت ولیّ خدا؛ اساس روابط مؤمنین در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

محبت ولی خدا، محور روابط اجتماعی

در این متن به محبت ولی خدا، محور روابط اجتماعی با موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

عشق به اهل بیت(ع)

متن سخنرانی عشق به اهل بیت(ع) در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

حب و بغض الهی و آثار آن

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حب و بغض الهی و آثار آن در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.
Powered by TayaCMS