دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حل مشکل را از گناه مخواه

آن کس که انجام کاری را از طریق عصیان پروردگار بطلبد، آنچه را که امید دارد، زودتر از دست می‌دهد؛ و از آنچه می‌ترسد زودتر در آن واقع می‌شود! (یکصد وپنجاه درس زندگی ، آیت الله مکارم شیرازی)
حل مشکل را از گناه مخواه
حل مشکل را از گناه مخواه

حل مشکل را از گناه مخواه ‌[1]

قال امام حسین (ع):« مَنْ حَاوَلَ أَمْراً بِمَعْصِیَةِ اللَّهِ کانَ أَفْوَتُ لِما یَرجُوا وَ اسْرَعُ لِما یَحْذِرُ »(تحف العقول ص 177)

بعضى چنین مى‌پندارند که اگر از وسایل نامشروع براى رسیدن به اهدافشان بهره بگیرند، زودتر به مراد مى‌رسند، در حالى که حدیث فوق مى‌گوید، مراد خود را زودتر از دست مى‌دهند و در چاله‌هایى که از آن وحشت دارند زودتر مى‌افتند، فى‌المثل از تحصیل ثروت نامشروع آرامش مى‌طلبد در حالى که قبل از هر چیز در شعاع آن- آرامش را از دست مى‌دهد، و گرفتار پریشانى‌ها و اضطراب‌هایى که از آن وحشت داشت، مى‌شود.

آری انسانی که در راه گناه، برای رسیدن به مقصود، گام می‌نهد، لطف وعنایت و امدادهای الهی را از دست می‌دهد، و چنین کسی زود گرفتار شکست و ناکامی می‌شود.

    پی نوشت:
  • [1] . مکارم شیرازی، ناصر؛ یکصد وپنجاه درس زندگی ، قم، نسل جوان، 1388 ش، ص103.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
Powered by TayaCMS