دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رازخاک جهان کشف شد

No image
رازخاک جهان کشف شد دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه منچستربا هدف بررسی منشاء تولید خاک جهان تصاویری را که تلسکوپ فضایی اسپیتزر ازشبه ستاره ای درفاصله 8 میلیارد سال نوری اززمین قراردارد مورد بررسی قراردادند و کشف کردند که نیروی سیاهچاله ها توانایی ایجاد و جابه جا کردن خاک ستارگان را درجهان دارند.به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران جوان ازکانادا به نقل از نیو ساینس،ِ شبه ستاره ها اجرامی کیهانی هستند که شباهت زیادی به ستارگان دارند و نسبت به دیگراجرام آسمانی نوارانی ترهستند.درحقیقت نور ویژه شبه ستاره ها بخاطرحضوریک سیاهچاله بسیاربزرگ است .
که دراطراف این اجرام قراردارد.این سیاهچاله ها سبب تولید خاک ونورشدید شبه ستاره ها می شود.
نیروی قوی گریزازمرکزوجانب مرکز که توسط سیاهچاله ساخته می شود وبادهای کیهانی که حاصل این نیروهاست مولکولهای گازی شکل را تولید کرده واین مولکول ها را به مولکول های پیچیده ترتبدیل می کنند.رصد تلسکوپ فضایی اسپیتزربه ستاره شناسان این امکان را داد که شیشه، شن، بلور، مرمرِ، یاقوت سرخ و یاقوت کبود را دراین شبه ستاره شناسایی کنند.
منبع:
niksalehi

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
Powered by TayaCMS