دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مردان فولادین حضرت مهدی(عج)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: «آن هنگام که پرچم مهدی (عج) به اهتزاز درآید، مؤمنی نخواهد ماند، مگر آنکه قلبش از پاره های فولاد محکم تر شود و نیروی 40 مرد به وی عطا گردد» (نعمانی، الغیبه، ص 167)
مردان فولادین حضرت مهدی(عج)
مردان فولادین حضرت مهدی(عج)

قال الصادق (علیه السلام):

«فَإذا هَزَّها لَم یَبقَ مُؤمِنٌ إلَّا صارَ قَلبُهُ أشَدَّ مِن زُبر الحَدید وَاُعطیَ قُوَّةَ أربَعین رَجُلاً»

(نعمانی،‌ الغیبه،‌ ص 167)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند:

«آن هنگام که پرچم مهدی (عج) به اهتزاز درآید، مؤمنی نخواهد ماند، مگر آنکه قلبش از پاره‌های فولاد محکم‌تر شود و نیروی 40 مرد به وی عطا گردد»

توضیح:

«ویژگی‌ مهدی باوران»

یاران امام زمان (عج)، علاوه بر آنکه در اوج توانمندی‌های روحی و معنوی می‌باشند، بدن‌هایی نیرومند و قوی و آماده دارند. این نیرو و قوت، به برکت ظهور امام زمان (روحی فداه)، به اوج خواهد رسید، تا جایی که هر یک از یاران حضرتش، توان و نیروی 40 مرد را می‌یابد.

بی‌شک، ورزش و فعالیت‌های منظم و هدفمند بدنی، از ضروریات لازم برای رسیدن به بدنی سالم و نیرومند است. در میان تمام فعالیت‌های ورزشی، ورزش‌های شنا، کوهنوردی، راه‌پیمایی، سوارکاری، تیراندازی، کشتی و ورزش‌های رزمی مورد تأکید پیشوایان ما قرار گرفته است. همچنین نرمش صبحگاهی، ماساژ عضلات، ماساژ پوست سر، روغن مالیدن به بدن و پوست سر و صورت، استحمام و... از دیگر فعالیت‌های بدنی است که فراوان مورد تاکید ائمه اطهار (علیهم‌السلام) قرار گرفته است.

آری، ورزش و تربیت بدنی، برای تقویت اراده و تربیت روحی لازم است. از این رو ورزش برای همگان، به ویژه برای جوانان، لازم و ضروری است؛ چنانچه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند: «جوان موفق، کسی است که خوب درس بخواند، خوب ورزش کند و خوب تهذیب نماید».

مژده آمد از قدوم آن که دل جویای اوست

جان به استقبالش آمد، آن که جان ماوای اوست

قوّت چهل مرد دارد، دست چون بیرون کند

عظم اشجار را از جا کند، گر رای اوست

«فیض کاشانی»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
Powered by TayaCMS