دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نماینده مردم مشهد در مجلس: پژوهش باید عمومی شود

No image
نماینده مردم مشهد در مجلس: پژوهش باید عمومی شود به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، عفت شریعتی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در جمع خبرنگاران با مثبت ارزیابی کردن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی مشهد اظهار داشت : نمایشگاه مکانی برای عموم مردم است که برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در آن می تواند این فرهنگ را در بین افکار عمومی نهادینه سازد .
نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون اجتماعی درمجلس با بیان اینکه با مشاهده غرفه های نمایشگاه که در آن ایده‌های نو وجود دارد به هر ایرانی احساس غرور دست می دهد، افزود: باید مسئولان و مدیران اجرایی استان حضور پر رنگ داشته باشند زیرا در این مکان پژوهشگران با ایده‌های نو در جهت رفع مشکلات صنایع حضور دارند و باید تعامل سازنده در این مکان‌ها ایجاد شود.
شریعتی در خصوص مصوبه اختصاص یک تا چهار درصد بودجه نهادهای دولتی به امر پژوهش اظهار داشت: پژوهش همیشه مظلوم بوده است و کار مجلس تصویب مصوبات است که انتظار می رود با سماجت‌ها و پیگیری‌های مسئولان دست اندرکار این اعتبار هر چه سریعتر محقق شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
Powered by TayaCMS