دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در سه شهرستان استان خوزستان حوزه علمیه تأسیس می شود.

No image
در سه شهرستان استان خوزستان حوزه علمیه تأسیس می شود.
فرماندار اهواز از اختصاص چهل میلیارد ریال برای تجهیز اماکن مذهبی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، عبدالعزیز فدعمی، فرماندار اهواز، در آیین تجهیز و حمایت از مساجد خوزستان، از اختصاص چهل میلیارد ریال برای تجهیز اماکن مذهبی این شهرستان خبر داد و گفت: این مبلغ با توجه به وسعت و تعداد اماکن مذهبی در شهرستان اهواز ناچیز است و در آینده قصد داریم با رایزنی با دولت مبلغ آن را افزایش دهیم.
وی ادامه داد‌: هدف اصلی ما در طرح تجهیز و حمایت از اماکن مذهبی اهواز، توجه خاص به مناطق محروم و حاشیه‌ای شهر اهواز است، چون شهروندان به‌خصوص جوانان این مناطق، بیشتر در معرض خطر‌های اجتماعی و فرهنگی قرار دارند.
فدعمی ابراز داشت: در بخش توسعه اماکن مذهبی در اهواز، در یک سال اخیر گام‌های خوبی برداشته شد که می‌توان در این زمینه به ساخت مصلای مهدیه کوت عبدالله در یکی از مناطق حاشیه‌های شهر اهواز اشاره کرد که با استقبال خوب مردم منطقه روبرو شده است. ضمن این‌که این مصلا در بخش امکانات سخت‌افزاری از بهترین مصلاهای موجود در کشور است‌.
فرماندار اهواز تأکید کرد: در آینده در شهرهای ملاثانی‌، ویس و حمیدیه نیز مصلا و مدرسه علمیه ساخته می‌شود تا این شهرستان‌ها نیز در بخش فرهنگی فعال شوند.
فدعمی تصریح کرد‌: هرچه به اعتبارات بخش مذهبی و فرهنگی کشور افزوده شود، برای این مردم و مملکت سود معنوی به دنبال خواهد داشت و می‌‌توانیم جوانانمان را در برابر تهاجم فرهنگی دشمن حفاظت کنیم‌.
 
 
 
<
 

/body>

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابوعلی سینا معروف به شیخ الرئیس، یکی از بزرگترین و معروفترین فیلسوفان جهان اسلام می‌باشد که تاثیر وافری بر فلسفه و نظریات فلسفی نهاده است.
No image

از ممکن الوجود تا واجب الوجود

برهان صدیقین نخستین بار بر اساس آیات قرآن کریم و توسط ابوعلی سینا فیلسوف و دانشمند مسلمان ارائه شد.
ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

آنچه مسلم است آنکه ابن عربی از جمله عارفان بزرگ مسلمان است. عرفان ابن عربی وحدت وجودی است.
تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

گرچه علامه طباطبایی تقریر خود از برهان صدیقین را مبتنی بر کتاب اسفار ملاصدرا بیان می‌کند، اما به اذعان بسیاری از متفکران برهان علامه کاملترین و بهترین برهان نسبت به پیشینیان خود است.
مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

آقا حسین خوانساری از جمله مخالفان سرسخت قاعده الواحد است.
Powered by TayaCMS