دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر عالم ربّانى، شیخ حسنعلى نخودکى اصفهانى درباره آیت الله محمد بهاری

No image
نظر عالم ربّانى، شیخ حسنعلى نخودکى اصفهانى درباره آیت الله محمد بهاری

عالم ربّانى، شیخ حسنعلى نخودکى اصفهانى نیز چنین نوشته اند: «این حقیر فقیر کثیر التقصیر به مرحوم آقا شیخ محمّد بهارى(قدس سره)مودّت و ارادتى خاص داشتم، چنانکه چند روزى در نجف اشرف در خدمتشان بودم و ایشان نسبت به حقیر مرحمت و لطف ویژه اى عنایت فرمودند و پس از چند روز که حقیر عازم اصفهان شدم، تعلیقه اى به حقیر مرقوم فرمودند که در آن نوشته بود: اگر وصیّت کنم تو را، زیره به کرمان بردن است و اگر وصیّت از تو بخواهم، فالوده پیش هالو نهادن است و پس از اندکى فوت نمودند!([15])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابوعلی سینا معروف به شیخ الرئیس، یکی از بزرگترین و معروفترین فیلسوفان جهان اسلام می‌باشد که تاثیر وافری بر فلسفه و نظریات فلسفی نهاده است.
No image

از ممکن الوجود تا واجب الوجود

برهان صدیقین نخستین بار بر اساس آیات قرآن کریم و توسط ابوعلی سینا فیلسوف و دانشمند مسلمان ارائه شد.
ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

آنچه مسلم است آنکه ابن عربی از جمله عارفان بزرگ مسلمان است. عرفان ابن عربی وحدت وجودی است.
تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

گرچه علامه طباطبایی تقریر خود از برهان صدیقین را مبتنی بر کتاب اسفار ملاصدرا بیان می‌کند، اما به اذعان بسیاری از متفکران برهان علامه کاملترین و بهترین برهان نسبت به پیشینیان خود است.
مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

آقا حسین خوانساری از جمله مخالفان سرسخت قاعده الواحد است.
Powered by TayaCMS