دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

وزیر کشور ایتالیا از طرح تأسیس فدراسیون مساجد خبر می‌دهد

No image
وزیر کشور ایتالیا از طرح تأسیس فدراسیون مساجد خبر می‌دهد انتظار می‌رود وزیر کشور ایتالیا امروز چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه پیشنهاد خود را در رابطه با تأسیس فدراسیون مساجد ایتالیایی در رم مطرح کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آی کی آی، این فدراسیون قرار است جایگزین شورای اسلامی (Consulta Islamica) شود که در سال 2005 از سوی دولت با هدف تمایندگی گروه های مختلف اسلامی در ایاتالیا تأسیس شد.
جولیانونو آماتو وزیر کشور ایتالیا پس از آنکه برخی از اعضای آن از امضای اساس‌نامه ارزشی ایتالیا در مورد اقلیتهای دینی ایتالیا سرباز زدند، آن را منحل کرد.
جوزپه پیزانو وزیر سابق کشور ایتالیا که این شورا را تشکیل داده بوده امیدوار بود از آن به عنوان راهی برای گفتگو با مسلمانان میانه‌روی ایتالیا به منظور مبارزه با تروریسم استفاده کند.
ریاست این فدراسیون برعهده مسجد رم خواهد بود که زیرمجموعه آن 22 مسجد دیگر قرار می‌گیرند، براساس این پیشنهاد 25 مسجد دیگر از شمال ایتالیا نیز در این فدراسیون عضو خواهند شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابوعلی سینا معروف به شیخ الرئیس، یکی از بزرگترین و معروفترین فیلسوفان جهان اسلام می‌باشد که تاثیر وافری بر فلسفه و نظریات فلسفی نهاده است.
No image

از ممکن الوجود تا واجب الوجود

برهان صدیقین نخستین بار بر اساس آیات قرآن کریم و توسط ابوعلی سینا فیلسوف و دانشمند مسلمان ارائه شد.
ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

آنچه مسلم است آنکه ابن عربی از جمله عارفان بزرگ مسلمان است. عرفان ابن عربی وحدت وجودی است.
تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

گرچه علامه طباطبایی تقریر خود از برهان صدیقین را مبتنی بر کتاب اسفار ملاصدرا بیان می‌کند، اما به اذعان بسیاری از متفکران برهان علامه کاملترین و بهترین برهان نسبت به پیشینیان خود است.
مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

آقا حسین خوانساری از جمله مخالفان سرسخت قاعده الواحد است.
Powered by TayaCMS