دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ائمه مساجد بحرین در رؤیت هلال ماه ربیع‌الاول مشارکت می‌کنند

No image
ائمه مساجد بحرین در رؤیت هلال ماه ربیع‌الاول مشارکت می‌کنند بخش فیزیک دانشگاه بحرین با همکاری امور اسلامی وزارت دادگستری این کشور وسایل نجومی در اختیار ائمه مساجد قرار داده تا رصد هلال ماه ربیع الاول با مشارکت علمای مسلمان و اساتید نجوم صورت گیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خلیج، بیش از 200 امام مسجد در ساختمان دانشکده علوم دانشگاه بحرین به منظور رصد هلال ماه ربیع الاول مشارکت می کنند.
هدف از برگزاری این رصد، ایجاد فرصتی به منظور تبادل اطلاعات میان علمای مسلمان و کارشناسهای نجوم اعلام شده است.
علمای مسلمان عصر امروز شنبه 18 اسفند ماه از طریق تلسکوپ و عینکهای مخصوص در رؤیت هلال ماه ربیع الاول مشارکت می کنند.
علمای مسلمان و استادان فیزیک بحرین قرار است طی نشستی رؤیت هلال ماه و اهمیت آن را مورد بررسی قرار دهند.
شرکت کنندگان زمان نماز، راههای مشخص کردن اول ماه قمری، جهت قبله، پدیده های نجوم را نیز بررسی می کنند.
همچنین در روزهای 26 و 27 فوریه ( 7 و 8 اسفند) ائمه در دوره های آموزشی نجوم که امور اسلامی وزارت دادگستری بحرین تنظیم کرده، مشارکت کردند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

مديريت موفق زمان

هر انساني در طول روز فقط 24ساعت يا 1440دقيقه يا86400ثانيه فرصت دارد تا به كار هاي خود برسد چطور مي شود يك فرد در اين مدت يك كشور را اداه كند ووقت هم اضافه مي اورد در حالي كه برخي ديگر در همين زمان قادر به ساده ترين كارها هم نيستن... مديريت زمان وقت گير است ايا بهتر نيست به جاي خواندن كتاب و شركت در دوره هاي مديريت زمان وقتمان را صرف كارهاي ديگر كنيم؟جواب اين سوال در قصه ي مرد هيزم شكن است مردي مسئول قطع 500درخت بود اما اره اي كند داشت مردم به او گفتند تو بايد اره ات را تيز كني هيزم شكن پاسخ داد=ان قدر كار دارم كه وقت براي تيز كردن اره ندارم
No image

مديريت زمان

زمان با ارزش ترين منبعي است كه در اختيار داريم . در بعضي از زبانها وقت وزمان متداول ترين كلماتي است كه به كار مي روند. وقت بسيار با ارزش تر از پول است ما مي توانيم زندگي خودرا به مدت زماني كه در دنيا به ما اختصاص داده شده است توصيف كنيم.
No image

نقشه های ذهنی مدیران

مدیریت زمان- تهیه کننده: امین قبادی- مدیریت زمان زمانی شخصی گفته است :اگر اول ندانید به کجا می روید؛ سزاوارید که در آخر از نا کجا آباد سر در بیاورید.اهداف، انرژی های ما را متمرکز و یکی میکند.افراد از کوه ها صعود می کنند چرا که میخواهند در آنجا باشند.آنها چالشهایشان را با غلبه کردن به نمایش می گذارند. بنابراین، اهداف بر انگیزنده هستند.
No image

21 روش عالی جهت انجام بیشترین کار در کمترین زمان

شما هیچوقت برای انجام تمام کارهایی که باید انجام بدهید فرصت کافی ندارید . شما به معنای واقعی کلمه در انبوه کارها ، مسئولیتهای فردی، پروژه ها، روزنامه ها ، مجله های زیادی که باید بخوانید وکتابهایی که روی هم انبار شده اند تایک روز به سراغ آنها بروید غرق شده اید. اماواقعیت اینست که هیچوقت نمی توانید عقب افتادگی خود راجبران کنید واز کارهایتان جلوبیفتید...
Powered by TayaCMS