دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

داوری در حقوق خانواده

No image
داوری در حقوق خانواده پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب داوری در حقوق خانواده به قلم فرج الله هدایت نیا را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب داوری در حقوق خانواده به قلم فرج الله هدایت نیا در دو بخش به بررسی تاریخ داوری و مبانی آن در خانواده می پردازد و انواع داوری را ارزیابی می کند.
نویسنده در بخش اول این کتاب در پنج فصل به بیان مفهوم شناسی داوری، پیشینه و سیر داوری، ماهیت داوری، مبانی داوری در حقوق خانواده و انواع داوری می پردازد.
بخش دوم کتاب با عنوان داوری در حقوق اسلامی و قوانین موضوعه در یازده بخش به بررسی مسایلی چون موضوع داوری، اجباری یا اختیاری بودن داوری، شیوه تعیین داوری، شرایط داوران، وظایف و اختیارات داوران می پردازد.
سئوالات و شبهات، داوری و مقررات مرتبط، ارزیابی عملکرد نهادهای داوری، داوری قراردادی (شرط داوری) و مطالعه تطبیقی داوری در حقوق خانواده از دیگر عناوین مورد بحث در این بخش است.
نگارنده در این کتاب کوشیده است تا داوری در حقوق خانواده را از منظر منابع فقهی مورد مطالعه قرار دهد و قوانین موضوعه ایران را با هدف بررسی میزان تطابق آن با مبانی فقهی ارزیابی کند.
بررسی عملکرد شعب داوری در خصوص حل و فصل اختلاف های خانوادگی از دریچه آمار و ارقام و کنکاش در دلایل موفقیت ها و ناکامی ها از دیگر اهداف نویسنده در این نوشتار است.
کتابداوری در حقوق خانواده به قلم فرج الله هدایت نیا در293صفحه، با 2000شمارگان دوهزار نسخه از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به چاپ رسیده است.
علاقه مندان می توانند برای تهیه این کتاب یا کسب آگاهی بیشتر با شماره های88503341 و 88730446 با پیش شناره 021 تماس بگیرند و یا به پایگاه اینترنتی http://www.poiict.org مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

مديريت موفق زمان

هر انساني در طول روز فقط 24ساعت يا 1440دقيقه يا86400ثانيه فرصت دارد تا به كار هاي خود برسد چطور مي شود يك فرد در اين مدت يك كشور را اداه كند ووقت هم اضافه مي اورد در حالي كه برخي ديگر در همين زمان قادر به ساده ترين كارها هم نيستن... مديريت زمان وقت گير است ايا بهتر نيست به جاي خواندن كتاب و شركت در دوره هاي مديريت زمان وقتمان را صرف كارهاي ديگر كنيم؟جواب اين سوال در قصه ي مرد هيزم شكن است مردي مسئول قطع 500درخت بود اما اره اي كند داشت مردم به او گفتند تو بايد اره ات را تيز كني هيزم شكن پاسخ داد=ان قدر كار دارم كه وقت براي تيز كردن اره ندارم
No image

مديريت زمان

زمان با ارزش ترين منبعي است كه در اختيار داريم . در بعضي از زبانها وقت وزمان متداول ترين كلماتي است كه به كار مي روند. وقت بسيار با ارزش تر از پول است ما مي توانيم زندگي خودرا به مدت زماني كه در دنيا به ما اختصاص داده شده است توصيف كنيم.
No image

نقشه های ذهنی مدیران

مدیریت زمان- تهیه کننده: امین قبادی- مدیریت زمان زمانی شخصی گفته است :اگر اول ندانید به کجا می روید؛ سزاوارید که در آخر از نا کجا آباد سر در بیاورید.اهداف، انرژی های ما را متمرکز و یکی میکند.افراد از کوه ها صعود می کنند چرا که میخواهند در آنجا باشند.آنها چالشهایشان را با غلبه کردن به نمایش می گذارند. بنابراین، اهداف بر انگیزنده هستند.
No image

21 روش عالی جهت انجام بیشترین کار در کمترین زمان

شما هیچوقت برای انجام تمام کارهایی که باید انجام بدهید فرصت کافی ندارید . شما به معنای واقعی کلمه در انبوه کارها ، مسئولیتهای فردی، پروژه ها، روزنامه ها ، مجله های زیادی که باید بخوانید وکتابهایی که روی هم انبار شده اند تایک روز به سراغ آنها بروید غرق شده اید. اماواقعیت اینست که هیچوقت نمی توانید عقب افتادگی خود راجبران کنید واز کارهایتان جلوبیفتید...
Powered by TayaCMS