دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در قم برگزار می شود؛ همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی

No image
در قم برگزار می شود؛ همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی، دوازدهم تیرماه، در دانشگاه مفید قم برگزار می شود.
حجت الاسلام سید ضیاء الدین کیا الحسینی، دبیر همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی، نهم تیرماه، در جمع خبرنگاران گفت: این همایش روز چهارشنبه، دوازدهم تیرماه، با حضور رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور در سالن اجتماعات دانشگاه مفید قم برگزار می شود.
وی ادامه داد: این همایش یک روزه در چهار نشست تخصصی با حضور صاحبنظران و اساتید حوزه و دانشگاه با دو موضوع ویژگی های مالیات های اسلامی و تأثیر آن بر فعالیت های اقتصادی و نیز نقش دولت در ارتقای فرهنگ دینی و نهادینه کردن مالیات های اسلامی برگزار می شود.
حجت الاسلام کیا الحسینی در ادامه تصریح کرد: هدف از برگزاری این همایش، تبیین و تدوین آموزه های دینی درباره مالیات های اسلامی و ارائه آن به مراکز و نهادهای دولتی مرتبط است.
عضو هیأت علمی دانشگاه مفید با بیان این که در نشست افتتاحیه این همایش دکتر علی اکبر عرب مازار،‌ رییس کل سازمان امورمالیاتی کشور، سخنرانی خواهد کرد، اظهار داشت: به دلیل کمبود زمان کافی برای ارائه فراخوان عمومی، مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید از ده پژوهشگر این عرصه درخواست مقاله کرده است که در روز برگزاری این همایش، هفت مقاله ارائه و از سوی حاضران مورد نقد و ارزیابی قرار می گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید اشاره و خاطر نشان کرد: این مرکز در سال 1384 به منظور تمرکز مطالعات اقتصادی و با هدف هدایت پژوهش ها و تحقیقات علمی ـ دانشگاهی، زیر نظر معاونت پژوهش دانشگاه تأسیس شده و تا کنون چندین همایش و نشست علمی و تخصصی را در عرصه اقتصاد اسلامی برگزار کرده است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

مديريت موفق زمان

هر انساني در طول روز فقط 24ساعت يا 1440دقيقه يا86400ثانيه فرصت دارد تا به كار هاي خود برسد چطور مي شود يك فرد در اين مدت يك كشور را اداه كند ووقت هم اضافه مي اورد در حالي كه برخي ديگر در همين زمان قادر به ساده ترين كارها هم نيستن... مديريت زمان وقت گير است ايا بهتر نيست به جاي خواندن كتاب و شركت در دوره هاي مديريت زمان وقتمان را صرف كارهاي ديگر كنيم؟جواب اين سوال در قصه ي مرد هيزم شكن است مردي مسئول قطع 500درخت بود اما اره اي كند داشت مردم به او گفتند تو بايد اره ات را تيز كني هيزم شكن پاسخ داد=ان قدر كار دارم كه وقت براي تيز كردن اره ندارم
No image

مديريت زمان

زمان با ارزش ترين منبعي است كه در اختيار داريم . در بعضي از زبانها وقت وزمان متداول ترين كلماتي است كه به كار مي روند. وقت بسيار با ارزش تر از پول است ما مي توانيم زندگي خودرا به مدت زماني كه در دنيا به ما اختصاص داده شده است توصيف كنيم.
No image

نقشه های ذهنی مدیران

مدیریت زمان- تهیه کننده: امین قبادی- مدیریت زمان زمانی شخصی گفته است :اگر اول ندانید به کجا می روید؛ سزاوارید که در آخر از نا کجا آباد سر در بیاورید.اهداف، انرژی های ما را متمرکز و یکی میکند.افراد از کوه ها صعود می کنند چرا که میخواهند در آنجا باشند.آنها چالشهایشان را با غلبه کردن به نمایش می گذارند. بنابراین، اهداف بر انگیزنده هستند.
No image

21 روش عالی جهت انجام بیشترین کار در کمترین زمان

شما هیچوقت برای انجام تمام کارهایی که باید انجام بدهید فرصت کافی ندارید . شما به معنای واقعی کلمه در انبوه کارها ، مسئولیتهای فردی، پروژه ها، روزنامه ها ، مجله های زیادی که باید بخوانید وکتابهایی که روی هم انبار شده اند تایک روز به سراغ آنها بروید غرق شده اید. اماواقعیت اینست که هیچوقت نمی توانید عقب افتادگی خود راجبران کنید واز کارهایتان جلوبیفتید...
Powered by TayaCMS