دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب مقدس سیکها به زبان انگلیسی ترجمه می‌شود

No image
کتاب مقدس سیکها به زبان انگلیسی ترجمه می‌شود کمیته نظارت بر معابد و اماکن مقدس سیکها در هندوستان اعلام کرد قصد دارد کتاب مقدس آئین سیک را به زبان انگلیسی ترجمه کند.
به نقل از منابع اینترنتی، کمیته نظارت بر معابد و اماکن مقدس سیکها در هندوستان این تصمیم را در جریان دیدار کمیته دارام پارچار از کمیته های زیر مجموعه خود اتخاذ کرد.
آواتار سینگ ماکار رئیس کمیته نظارت بر معابد و اماکن مقدس سیکها اظهار داشت: این تصمیم به منظور منعکس کردن فلسفه کتاب مقدس ( گورو گرانت صاحب) اتخاذ شده است و برای رسیدن به این هدف از کمک علمای سیک استفاده می شود.
کتاب مقدس سیکها ترانه ها و آموزه هایی است که از سوی 10 گوروی سیک به عنوان رهبران معنوی آنها به سیکها ابلاغ شده است و توسط گورو آرجن دِو نوشته شده است. این کتاب حجیم در سال 1604 در معبد طلایی قرار گرفت.
معبد طلایی مستقر در هندوستان مقدس‌ترین محل زیارتی سیکها است که روزانه با هزارانه بازدید کننده رو به رو می‌شود.
آئین سیک توسط گورو نانک (1469-1539) پایه گذاری شد که پس از آن 9 گوروی دیگر ترویج آموزه های وی را به عنوان رهبران مذهبی این آئین پیگیری کردند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

مديريت موفق زمان

هر انساني در طول روز فقط 24ساعت يا 1440دقيقه يا86400ثانيه فرصت دارد تا به كار هاي خود برسد چطور مي شود يك فرد در اين مدت يك كشور را اداه كند ووقت هم اضافه مي اورد در حالي كه برخي ديگر در همين زمان قادر به ساده ترين كارها هم نيستن... مديريت زمان وقت گير است ايا بهتر نيست به جاي خواندن كتاب و شركت در دوره هاي مديريت زمان وقتمان را صرف كارهاي ديگر كنيم؟جواب اين سوال در قصه ي مرد هيزم شكن است مردي مسئول قطع 500درخت بود اما اره اي كند داشت مردم به او گفتند تو بايد اره ات را تيز كني هيزم شكن پاسخ داد=ان قدر كار دارم كه وقت براي تيز كردن اره ندارم
No image

مديريت زمان

زمان با ارزش ترين منبعي است كه در اختيار داريم . در بعضي از زبانها وقت وزمان متداول ترين كلماتي است كه به كار مي روند. وقت بسيار با ارزش تر از پول است ما مي توانيم زندگي خودرا به مدت زماني كه در دنيا به ما اختصاص داده شده است توصيف كنيم.
No image

نقشه های ذهنی مدیران

مدیریت زمان- تهیه کننده: امین قبادی- مدیریت زمان زمانی شخصی گفته است :اگر اول ندانید به کجا می روید؛ سزاوارید که در آخر از نا کجا آباد سر در بیاورید.اهداف، انرژی های ما را متمرکز و یکی میکند.افراد از کوه ها صعود می کنند چرا که میخواهند در آنجا باشند.آنها چالشهایشان را با غلبه کردن به نمایش می گذارند. بنابراین، اهداف بر انگیزنده هستند.
No image

21 روش عالی جهت انجام بیشترین کار در کمترین زمان

شما هیچوقت برای انجام تمام کارهایی که باید انجام بدهید فرصت کافی ندارید . شما به معنای واقعی کلمه در انبوه کارها ، مسئولیتهای فردی، پروژه ها، روزنامه ها ، مجله های زیادی که باید بخوانید وکتابهایی که روی هم انبار شده اند تایک روز به سراغ آنها بروید غرق شده اید. اماواقعیت اینست که هیچوقت نمی توانید عقب افتادگی خود راجبران کنید واز کارهایتان جلوبیفتید...
Powered by TayaCMS