دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی نوری همدانی؛ تنها راه مقابله با هجمه دشمنان وحدت و بهره‌گیری از علما است

No image
آیت الله العظمی نوری همدانی؛ تنها راه مقابله با هجمه دشمنان وحدت و بهره‌گیری از علما است آیت الله العظمی نوری همدانی با اشاره به این‌که حضرت زهرا(س) با شناخت وظیفه دینی و مذهبی خود در دفاع از امام زمان خویش از جان شریفشان مایه گذاشتند، وظیفه مسلمانان را الگو گرفتن از حرکت و دفاع از حقوق تضییع شده ایشان دانست.
به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدا و فرهنگیان استان سمنان با محکوم کردن زیر سوال بردن اصل شهادت حضرت فاطمه(س)، گفت: موظف هستیم در جاهایی که به اعتقاداتمان توهین می‌شود با دلیل و برهان دفاع کنیم.
وی با بیان این‌که اهل تسنن معتقد هستند که حضرت رسول (ص) بعد از وفاتشان جانشینی برای خود تعیین نکردند، خاطرنشان کرد: ما معتقد هستیم که سرنوشت بشر برای خداوند بسیار مهم بوده و رسالت پیامبر (ص)هم جهت هدایت امت بوده است.
نوری همدانی ادامه داد: خداوندی که بهتر از همه به شایستگی‌های بنده‌های خود آشناست بهترین آنها را به عنوان امام بعد از پیامبر (ص)تعیین کرده است تا سبب اتصال رابطه بندگان با خدا باشند.
این استاد حوزه با تاکید بر مضمون خطبه شقشقیه، عنوان کرد: حضرت علی(ع) در قبال غصب شدن خلافت از ایشان از لفظ خار در چشم و استخوان در گلو استفاده فرموده و دلیل سکوتشان را حفظ اسلام و مسلمین عنوان کردند.
وی روایت از 28 کتاب سنی در جلد هفتم الغدیر توسط علامه امینی را دلیل بر صحت خطبه مذکور دانست.
نوری همدانی در پایان نسبت به هجوم بیگانگان به کشور در ابعاد مختلف هشدار داد و گفت: تنها راه مقابله با هجمه دشمنان وحدت و بهره گیری و حمایت از علما است.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

در این نوشتار سعی شده از دیدگاه حضرت علی (ع) نظام حکومتی اسلام و مسئولیت کارگزاران و مدیران ذیل عناوینی مانند حقوق متقابل حکومت و مردم، خصوصیات مدیر اسلامی و وظایف وی از نظر اخلاقی بیان شده است.
کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما، فرهنگی باز یا بسته، مختصر به سه سؤال مهم پاسخ می‌دهد، نخست؛ باز بودن فرهنگی قبل از شکل گیری و استحکام آن، دوم؛ باز بودنی که در دریافت و اقتباس از فرهنگ‌های دیگر سهل انگار باشد، سوم؛ باز بودنی که شیفته و مغلوب فرهنگ‌های دیگر باشد.
کتاب سازمان های مردم نهاد

کتاب سازمان های مردم نهاد

این کتب جهت استخراج راهکارهای ممکن در ایجاد و تقویت زمینه های لازم نظارت سازمان های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام دینی تحقیق و تالیف شده است.
Powered by TayaCMS