دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تجلیل رییس جمهور از فعالیت‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

No image
تجلیل رییس جمهور از فعالیت‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
رییس جمهور صبح دیروز در جلسه شورای عالی مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم حضور یافت و در جریان آخرین فعالیت‌ها و اقدامات این نهاد فرهنگی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری رسا، دکتر محمود احمدی نژاد، رییس جمهور اسلامی ایران صبح دیروز در جلسه شورای عالی مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم حضور یافت و در جریان آخرین فعالیت ها و اقدامات این نهاد فرهنگی قرار گرفت. 
وی در این جلسه ضمن ملاقات با مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سخنانی اظهار داشت  امروز دفتر تبلیغات اسلامی واحدی در کنار سایر واحدها و با فعالیتی محدود نیست، بلکه تبدیل به درختی تنومند شده است که میوه های فراوانی به بشریت عرضه می کند.
رییس جمهور با بیان این که فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اقداماتی درست و پایه‌ای است، به مقوله مهم تبلیغ در فرهنگ اسلامی اشاره کرد و افزود: اگر پیام ما درست، به اندازه و به موقع به مخاطب برسد، رسالت خود را به خوبی انجام داده ایم.
دکتر احمدی نژاد تاکید کرد: مشکلات بشریت از آنجا ناشی شد که در طول تاریخ پیام حقیقت، یا به واسطه کوتاهی برخی ابلاغ کنندگان و یا توسط مانع تراشی دستهای فاسد به بشریت منتقل نشد.
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: وقت آن فرا رسیده است که تبلیغ را امروز در عرصه جهانی عرضه کنیم؛ چرا که به فرموده امام راحل امروز جهان تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدی است.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه عطش فراگیری در سطح عالم نسبت به پیام حقیقت پدید آمده است، رفع حقیقی این عطش را به واسطه اخذ تعالیم الهی از مسیر اصلی یعنی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) دانست و خاطر نشان کرد: در تبلیغ ارزش‌های الهی و اسلامی باید بدانیم که ارزش های ما متعلق به تمام بشریت بوده و نباید آن را در انحصار طیفی خاص قرار دهیم؛ چرا که اسلام دینی جهانی برای هدایت تمام بشریت است. همچنین پیامبر ما ، پیامبر همه بشریت و قرآن نیز برای تمام بشریت نازل شده است.
رییس جمهور با تاکید بر این که در تبلیغ باید نقطه مقصود و نهایی با شفافیت و به روشنی برای مخاطبان مشخص شود، خاطر نشان کرد: طراحی نظام سلطه به گونه‌ای صورت گرفته است که مفاهیم ارزشمند دینی تاثیر خود را بر مخاطبان از دست بدهد و حقیقت منحرف شود.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: باید کشور را با ادبیات دینی اداره کنیم و متوجه باشیم که نحوه اداره و مدیریت ما هم باید بر پایه ادبیات دینی باشد.
دکتر احمدی نژاد به تدوین برنامه‌ریزی‌ها و جهت‌گیری‌های برنامه پنجم توسعه کشور اشاره کرد و گفت : باید در متن برنامه ریزی ها مفاهیم عمیق دینی به کار برده شود؛ چرا که معتقدیم در ورای ادبیات دینی، مفهومی عمیق و مکتبی آمیخته با معنویت و هدایت نهفته است.
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد : امروز در معرض سیل تهاجم مادی گرایان عالم هستیم، به طوری که حتی به زبان‌های گوناگون در اعماق دانشگاه های ما رسوخ پیدا کرده اند که در این فضا باید با ادبیات دینی و عمیق فرهنگی در عرصه های مدیریتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی وارد شویم و این وظیفه اصلی نهادهایی همچون دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم است.
رییس جمهور با بیان اینکه دولت با تمام وجود در خدمت نهادهای فرهنگی قرار دارد، به کمک های شایان توجه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در تدوین برنامه پنجم توسعه کشور اشاره کرد و با تشکر از این نهاد فرهنگی گفت: این هماهنگی و همکاری باید در کلیه فعالیت ها تداوم یابد تا نحوه اجرا و برنامه ریزی اسلامی به الگویی برای جهانیان تبدیل شود .
دکتر احمدی نژاد در ادامه خاطر نشان کرد: بسیاری از اقدامات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منحصر به فرد است و دولت به عنوان وظیفه دینی و انقلابی از آن حمایت و پشتیبانی می‌کند.
پیش از سخنان رییس جمهور ، حجت الاسلام سید حسن ربانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به تاریخچه تشکیل این نهاد توسط جمعی از فضلا و طلاب حوزه علمیه قم برای حرکت در مسیر اهداف ترسیم شده امام راحل در سال 1358، به حمایت های جدی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری از این نهاد اشاره کرد و سیر فعالیت این مجموعه را در پنج دوره زمانی به استحضار رییس جمهور رساند.
تدوین اسناد بالادستی، گسترش کیفی تبلیغ معارف اسلامی، تاسیس مراکز آموزشی در جهت کارآمدسازی امر تبلیغ، فراگیر سازی تبلیغ در میان کودکان، نوجوانان، جوانان و میانسالان با استفاده از ابزار نو و به روز و حرکت در مسیر مقابله با تهاجم فرهنگی از جمله فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.                
 
 
Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مدیریت انتخاب کارگزار

مدیریت انتخاب کارگزار

بی‌گمان، ما همه چیز را مدیریت می‌کنیم، چون که خودمان نیز مدیریت می‌شویم، زیرا جهان به گونه ای نظام یافته که هیچ کس جز خداوند از دایره پاسخ گویی بیرون نیست.
مدیریت از منظر اسلام و قرآن

مدیریت از منظر اسلام و قرآن

تمام عرصه‌های حیات بشری جهت سیر تکاملی خویش، نیازمند مدیر و مدبری کاردان و عالم می‌باشد تا امورات و جوانب زندگی انسان به نحو احسن و عالی تنظیم گشته و با برنامه ریزی صحیح و سنجیده حل و فصل شود.
مدیریت بحران – چالشی برای رهبری

مدیریت بحران – چالشی برای رهبری

اخیرا مدیریت بحران به عنصری مهم در مدیریت تجارت تبدیل گشته است. در شرایط حاضر، هیچ تجارتی از وجود بحران در امان نیست.
پژوهشی موردی در مدیریت پیامبر اکرم‌(ص) در غزوه احزاب

پژوهشی موردی در مدیریت پیامبر اکرم‌(ص) در غزوه احزاب

در مقاله حاضر کوشش شده‌است، در حد امکان یکى از اقدامات مدیریتى پیامبراکرم‌(ص)در جریان "حفرخندق " بحث و بررسى شود، البته این مقاله به مدیریتى که رسول اللَّه ‌در واقعه حفر خندق اعمال کردند محدود نمى‌شود، بلکه موضوع اداره و بهره‌گیرى کامل از این اقدام دفاعى هم مورد بحث قرار مى‌گیرد.
ویژگی های عمومی مدیریت از دیدگاه اسلام

ویژگی های عمومی مدیریت از دیدگاه اسلام

مدیریت به صورت کلی از دشوارترین و در عین حال از ظریف ترین کارهای انسانی است که برای خود ویژگی هایی دارد. چه بسا فقدان یکی از این خصوصیات ، مایه رکود کار و نابسامانی اوضاع قلمرو مدیریت می شود.
Powered by TayaCMS