دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در مدرسه فیضیه قم برگزار شد؛ بزرگداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله اشتهاردی

No image
در مدرسه فیضیه قم برگزار شد؛ بزرگداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله اشتهاردی مراسم گرامیداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله شیخ علی‌پناه اشتهاردی شب گذشته در مدرسه فیضیه قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم گرامیداشت سومین روز ارتحال آیت الله شیخ علی پناه اشتهاردی شب گذشته با حضور حضرت آیت الله حسین نوری همدانی، آیت الله طاهری خرم آبادی، طلاب، فضلا و اقشار مختلف مردم در مدرسه فیضیه قم برگزار شد.
حجت الاسلام مرتضی صالحی خوانساری، از اساتید حوزه علمیه قم در این مراسم در سخنانی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله اشتهاردی خاطر نشان کرد: ایشان از علمای متقی و دارای معنویتی خاص بود.
وی در ادامه افزود: آیت الله اشتهاردی از جمله الگوهای تربیت یافته در حوزه های علمیه و از استوانه های علمی و تربیتی حوزه بود.
حجت الاسلام صالحی خوانساری ادامه داد: آیت الله اشتهاردی هیچگاه به دنبال مطامع دنیوی نبود و بر نداشته های خود هیچ وقت تأسف نمی خورد.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تصریح کرد: آیت الله اشتهاردی با وجود این که در مرتبه بالایی از علم و ایمان بود، ولی هیچ مرتبه ای برای خود قایل نبود و پس از نگارش 30 جلد شرح بر عروه الوثقی، در حوزه علمیه شرح لمعه تدریس می کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ایشان از ارادتمندان امام خمینی(ره) بود و پس از رحلت ایشان در روز 14 خرداد، از نخستین کسانی بود که به زیارت مرقد امام راحل رفت.
گفتنی است، مراسم بزرگداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله اشتهاردی از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، شورای عالی مدیریت حوزه علمیه، آستانه مقدسه حضرت معصومه(س)، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و دیگر نهادهای حوزوی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

در این نوشتار سعی شده از دیدگاه حضرت علی (ع) نظام حکومتی اسلام و مسئولیت کارگزاران و مدیران ذیل عناوینی مانند حقوق متقابل حکومت و مردم، خصوصیات مدیر اسلامی و وظایف وی از نظر اخلاقی بیان شده است.
کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما، فرهنگی باز یا بسته، مختصر به سه سؤال مهم پاسخ می‌دهد، نخست؛ باز بودن فرهنگی قبل از شکل گیری و استحکام آن، دوم؛ باز بودنی که در دریافت و اقتباس از فرهنگ‌های دیگر سهل انگار باشد، سوم؛ باز بودنی که شیفته و مغلوب فرهنگ‌های دیگر باشد.
کتاب سازمان های مردم نهاد

کتاب سازمان های مردم نهاد

این کتب جهت استخراج راهکارهای ممکن در ایجاد و تقویت زمینه های لازم نظارت سازمان های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام دینی تحقیق و تالیف شده است.
Powered by TayaCMS