دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رسانه‌های گروهی بهترین ابزار برای اشاعه زکات هستند

No image
رسانه‌های گروهی بهترین ابزار برای اشاعه زکات هستند طی همایش زکات در کویت، شرکت کنندگان این همایشها را فرصتی برای بهبود زندگی مسلمانان خوانده و اعلام کردند: رسانه‌های گروهی بهترین وسیله برای اشاعه زکات از منظر اسلام به شمار می‌روند که به رفع مشکلات مسلمانان کمک می‌کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلامیک نیوز، همایش "زکات"جمعه 24 اسفندماه در کویت با هدف اشاعه اطلاع رسانی و بیداری نسبت به مسئله زکات و اهمیت نقش آن در جوامع اسلامی برگزار شد.
دکتر خالد مذکور رئیس کمیته عالی مشورتی تطبیق احکام شرعی اسلام در این همایش اظهار داشت: این همایشها زکات در عصر معاصر را بررسی کرده و راهکارهای توسعه آن را نیز مورد توجه قرار می دهند. زکات در زمینه های اجتماعی، اقتصادی و تربیتی و همه مفاهیم وابسته به آن فرصتهایی برای جوامع اسلامی به وجود می آورد .
دیگر شرکت کنندگان رسانه های گروهی را بهترین وسیله برای اشاعه زکات از منظر اسلام خوانده و گفتند: تطبیق زکات از منظر شریعت اسلام به رفع مشکلات و استفاده از تکنیکهای معاصر می پردازد .
آنها استفاده دستگاههای اقتصادی از این فرصتها را اقدامی به منظور بهبود زندگی مسلمانان خوانده و یادآور شدند: زکات در کشورهای اسلامی از اهمیت به سزایی برخوردار است و طی همکاری میان خانه زکات کویت و الازهر مصر نخستین شورای جهانی زکات از 22 سال پیش در مصر ساخته شد.
شرکت کنندگان در این همایش به فعالیتهای خانه زکات کویت اشاره کرده و تصریح کردند: سالانه همایشهای مختلفی از سوی خانه زکات کویت با همکاری شورای جهانی زکات برگزار می شود که زکات در دنیای معاصر را مورد بررسی قرار می دهند؛ این همایشها فرصتی برای اطلاع رسانی علمای زکات از دستاوردهای مرتبط با آن، احکام و اهداف زکات می باشند.
از سال 1988 تاکنون 17 همایش درباره زکات برگزار شده است.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

در این نوشتار سعی شده از دیدگاه حضرت علی (ع) نظام حکومتی اسلام و مسئولیت کارگزاران و مدیران ذیل عناوینی مانند حقوق متقابل حکومت و مردم، خصوصیات مدیر اسلامی و وظایف وی از نظر اخلاقی بیان شده است.
کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما، فرهنگی باز یا بسته، مختصر به سه سؤال مهم پاسخ می‌دهد، نخست؛ باز بودن فرهنگی قبل از شکل گیری و استحکام آن، دوم؛ باز بودنی که در دریافت و اقتباس از فرهنگ‌های دیگر سهل انگار باشد، سوم؛ باز بودنی که شیفته و مغلوب فرهنگ‌های دیگر باشد.
کتاب سازمان های مردم نهاد

کتاب سازمان های مردم نهاد

این کتب جهت استخراج راهکارهای ممکن در ایجاد و تقویت زمینه های لازم نظارت سازمان های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام دینی تحقیق و تالیف شده است.
Powered by TayaCMS