دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قال الامام الصادق (ع):«اِن اللهَ یُحِبُّ الجَمال و التَجَمُّل» (کافی، ج2، ص 440)

امام صادق (ع) فرمودند: «خداوند جمیل است و جمال و زیبایی را دوست دارد»
قال الامام الصادق (ع):«اِن اللهَ یُحِبُّ الجَمال و التَجَمُّل» (کافی، ج2، ص 440)
قال الامام الصادق (ع):«اِن اللهَ یُحِبُّ الجَمال و التَجَمُّل» (کافی، ج2، ص 440)

قال الامام الصادق (ع):

«اِن اللهَ یُحِبُّ الجَمال و التَجَمُّل» (کافی، ج2، ص 440)

امام صادق (ع) فرمودند:

«خداوند جمیل است و جمال و زیبایی را دوست دارد»

توضیح: اولیاء اسلام به پرورش حسِ زیبایی و بیدار کردن عاطفۀ جمال دوستی مردم، علاقه کامل داشتند. آراستگی ظاهری و باطنی در نظر اسلام، نه تنها یک کار پسندیدۀ اجتماعی است، بلکه این عمل محبوب خداوند و دارای ارزش عبادت است. پیروان اسلام می‌توانند با بکار بستن این دستور موجبات خشنودی خداوند بزرگ را فراهم آورند. مردی به خانه رسول اکرم آمد و درخواست ملاقات داشت. موقعی که حضرت خواست از خانه خارج شود و به ملاقات آن مرد برود بجای آئینه، جلوی ظرف بزرگ آبی که در داخل اطلاق بود ایستاد و سر و صورت خود را مرتّب کرد، عایشه از مشاهدۀ این کار تعجب کرد، در مراجعت عرض کرد یا رسول الله چرا در موقع رفتن در برابر ظرف آب ایستادید و موی و روی خود را منظم کردید حضرت فرمودند: خداوند دوست دارد که وقتی مسلمانی برای دیدار برادرش می‌رود خود را آراسته سازد و خویشتن را برای ملاقات او بیاراید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

در این نوشتار سعی شده از دیدگاه حضرت علی (ع) نظام حکومتی اسلام و مسئولیت کارگزاران و مدیران ذیل عناوینی مانند حقوق متقابل حکومت و مردم، خصوصیات مدیر اسلامی و وظایف وی از نظر اخلاقی بیان شده است.
کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما، فرهنگی باز یا بسته، مختصر به سه سؤال مهم پاسخ می‌دهد، نخست؛ باز بودن فرهنگی قبل از شکل گیری و استحکام آن، دوم؛ باز بودنی که در دریافت و اقتباس از فرهنگ‌های دیگر سهل انگار باشد، سوم؛ باز بودنی که شیفته و مغلوب فرهنگ‌های دیگر باشد.
کتاب سازمان های مردم نهاد

کتاب سازمان های مردم نهاد

این کتب جهت استخراج راهکارهای ممکن در ایجاد و تقویت زمینه های لازم نظارت سازمان های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام دینی تحقیق و تالیف شده است.
Powered by TayaCMS