دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

محبتی که گناهان را نابود می کند!

No image
محبتی که گناهان را نابود می کند!

قدس آنلاین: بی شک عشق به اهل بیت (ع) زمینه ساز عشق به خداوند است و دوست داشتن اهل بیت پیامبر (ص) مهر ورزیدن به ارزش های والای الهی می باشد.

به گزارش قدس آنلاین، رسیدن به قله رفیع کمالات معنوی و انسانی بدون دوستی اولیاء الهی ممکن نیست و پذیرش اعمال و زحمات یک مسلمان در گرو محبت و ولایت اهل بیت (ع) می باشد. در این باره حسین نصر حلوانى مى‏ گوید: ابان بن تغلب گفت: امام حسین (ع) فرمودند: هر كس ما را دوست داشته باشد، از ما اهل بیت نبوّت است. عرض كردم: از شما اهل بیت نبوّت؟ فرمود: از ما اهل بیت نبوّت؛ و این جمله را سه بار تكرار نموده سپس از كلام خداى سبحان، شاهد آورد. همچنین ابن مغازلى با سند خود آورده است: ابوسعید دینار گفت: از امام حسین (ع) شنیدم كه مى‏فرمود: هر كس ما [آل ‏محمّد (ص)] را دوست بدارد، خداى سبحان به واسطه محبّت ما سرانجام او را سود بخشد، اگر چه اسیرى در دیار دور دست دیلم باشد. حقّا كه محبّت ما، گناهان را از پى هم فرو مى‏ ریزد، همانگونه كه وزش باد، برگ‌هاى خزان زده را از پى هم مى‏ افكند.

در این راستا قاضى نوراللَّه تسترى مى‏گوید: از سخنان امام حسین (ع) این است: دوستى ما [آل‏ محمّد (ص)] را بر خود لازم بدارید، زیرا آن كس كه خدا را ملاقات كند، در حالى كه به ما محبّت مى‏ ورزد، در حوزه شفاعت ما وارد مى‏ شود؛ و نیز برقى با سند خود آورده است: بشر بن غالب اسدى گفت: امام حسین (ع) با من، به سخن پرداخت و فرمود: اى بشر! هر كس ما اهل بیت نبوّت را، دوست بدارد و این محبّت او، جز براى خدا نباشد، ما و او در روز قیامت، همچون این دو - دو انگشت سبّابه خود را به هم اندازه نمود - خواهیم بود كه بر رسول خدا (ص) وارد مى ‏شویم.

منابع:

  • قرآن کریم.
  • ئحلوانی، نزهة الناظر وتنبیه الخاطر: 85
  • شوشتری، إحقاق‏ الحق، ج 11: 591.
  • برقی، محاسن‏: ج ‏1 :134.
  • علامه مجلسی، بحار الأنوار، ج 27 :90.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مدیریت انتخاب کارگزار

مدیریت انتخاب کارگزار

بی‌گمان، ما همه چیز را مدیریت می‌کنیم، چون که خودمان نیز مدیریت می‌شویم، زیرا جهان به گونه ای نظام یافته که هیچ کس جز خداوند از دایره پاسخ گویی بیرون نیست.
مدیریت از منظر اسلام و قرآن

مدیریت از منظر اسلام و قرآن

تمام عرصه‌های حیات بشری جهت سیر تکاملی خویش، نیازمند مدیر و مدبری کاردان و عالم می‌باشد تا امورات و جوانب زندگی انسان به نحو احسن و عالی تنظیم گشته و با برنامه ریزی صحیح و سنجیده حل و فصل شود.
مدیریت بحران – چالشی برای رهبری

مدیریت بحران – چالشی برای رهبری

اخیرا مدیریت بحران به عنصری مهم در مدیریت تجارت تبدیل گشته است. در شرایط حاضر، هیچ تجارتی از وجود بحران در امان نیست.
پژوهشی موردی در مدیریت پیامبر اکرم‌(ص) در غزوه احزاب

پژوهشی موردی در مدیریت پیامبر اکرم‌(ص) در غزوه احزاب

در مقاله حاضر کوشش شده‌است، در حد امکان یکى از اقدامات مدیریتى پیامبراکرم‌(ص)در جریان "حفرخندق " بحث و بررسى شود، البته این مقاله به مدیریتى که رسول اللَّه ‌در واقعه حفر خندق اعمال کردند محدود نمى‌شود، بلکه موضوع اداره و بهره‌گیرى کامل از این اقدام دفاعى هم مورد بحث قرار مى‌گیرد.
ویژگی های عمومی مدیریت از دیدگاه اسلام

ویژگی های عمومی مدیریت از دیدگاه اسلام

مدیریت به صورت کلی از دشوارترین و در عین حال از ظریف ترین کارهای انسانی است که برای خود ویژگی هایی دارد. چه بسا فقدان یکی از این خصوصیات ، مایه رکود کار و نابسامانی اوضاع قلمرو مدیریت می شود.

پر بازدیدترین ها

No image

خندق

No image

مدیریت مساجد

No image

فرهنگ سازماني

اگر شما فرهنگ را هدايت نكنيد ، فرهنگ شما را هدايت مي كند . فرهنگ به معناي ارزشهاي مشترك ميان افراد يك گروه است.اين گروه ميتواند يك خانواده ، يك سازمان ويا يك كشور باشد.تاثير فرهنگ در سطح ملي ، دير زماني است كه شناخته شده است...
مدیریت تکنولوژی

مدیریت تکنولوژی

مدیریت تکنولوژی یک مبحث بین‌رشته‌ای است که علوم، مهندسی، و مدیریت را به‌هم پیوند می‌زند. از دیدگاه مدیریت تکنولوژی، تکنولوژی اصلی‌ترین عامل تولید ثروت است و ثروت چیزی بیشتر از پول است که می‌تواند عواملی همچون ارتقاء دانش، سرمایه‌ی فکری، استفاده‌ی موثر از منابع، حفظ منابع طبیعی و سایر عوامل موثر در ارتقاء استاندارد و کیفیت زندگی را شامل شود.
No image

الگوهای اقتدار

Powered by TayaCMS