دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدعیان دروغین نباید فرصت تأثیرگذاری داشته باشند

No image
مدعیان دروغین نباید فرصت تأثیرگذاری داشته باشند مدعیان دروغین نباید فرصت تأثیرگذاری داشته باشند

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با تأکید بر اینکه ارتقاء آگاهیهای عمومی راهکار مقابله با ادعاهای دروغین است، برضرورت فعالیتهای پیشگیرانه برای جلوگیری از ظهور مدعیان دروغین تأکید کرد و گفت: باید با مقابله قاطع، فرصت تأثیرگذاری را از مدعیان گرفت.
آیت الله محمدعلی تسخیری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه گسترش بدعت و خرافات در واقع از بین بردن تفکر عقلی سالم و بازگشتن از اصول شریعت و بازگرداندن جامعه از مسیر متعادل است، اظهار داشت: این به معنای افتادن در دام شبهات و بدعتها است، بنابراین طبیعی است که باید حرکت سازنده ای داشته باشیم تا بتوانیم با این بدعتها مقابله کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید مانع چنین انحرافاتی شویم و خرافات و بدعتها را که ضدعقلانیت هستند از بین ببریم، تصریح کرد: باید با آگاهی سازی و آگاهی دادن به توده های مسلمان، حرکت فعال علمای اسلامی و در حقیقت تعلیمات صحیح در ارتباط با مهدویت از مدعیان دروغین مهدویت بکاهیم.
دبیرکل مجمع بین المللی تقریب مذاهب اسلامی با تأکید بر اینکه مردم باید به سوی مراجع تقلید و به علمای آگاه جهان اسلام بروند، افزود: خود مردم نیز باید مطالعه و پژوهش کنند و فعالیت هر شخص مدعی را نشنوند و از ادعاهای دروغین برحذر باشند.
وی با اشاره به اینکه مدعیان دروغین که امروز در ایران، عراق و جاهای دیگر فعالیت می کنند افزایش یافته اند، گفت: به اینها نباید فرصت تأثیرگذاری داد.
آیت الله محمدعلی تسخیری با بیان اینکه مسئولان باید بر اساس موازین اسلامی عمل و از این حرکتها و خرافات به هر نحوی جلوگیری کنند، اظهار داشت: رادیو، تلویزیون ملی، رسانه های گروهی و همه دستگاههای مرتبط باید در زمینه فعالیت مدعیان دروغین هوشیار باشند و زمینه هرگونه فعالیت آنها را از بین ببرند.

منبع:
خبرگزاری مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مدیریت انتخاب کارگزار

مدیریت انتخاب کارگزار

بی‌گمان، ما همه چیز را مدیریت می‌کنیم، چون که خودمان نیز مدیریت می‌شویم، زیرا جهان به گونه ای نظام یافته که هیچ کس جز خداوند از دایره پاسخ گویی بیرون نیست.
مدیریت از منظر اسلام و قرآن

مدیریت از منظر اسلام و قرآن

تمام عرصه‌های حیات بشری جهت سیر تکاملی خویش، نیازمند مدیر و مدبری کاردان و عالم می‌باشد تا امورات و جوانب زندگی انسان به نحو احسن و عالی تنظیم گشته و با برنامه ریزی صحیح و سنجیده حل و فصل شود.
مدیریت بحران – چالشی برای رهبری

مدیریت بحران – چالشی برای رهبری

اخیرا مدیریت بحران به عنصری مهم در مدیریت تجارت تبدیل گشته است. در شرایط حاضر، هیچ تجارتی از وجود بحران در امان نیست.
پژوهشی موردی در مدیریت پیامبر اکرم‌(ص) در غزوه احزاب

پژوهشی موردی در مدیریت پیامبر اکرم‌(ص) در غزوه احزاب

در مقاله حاضر کوشش شده‌است، در حد امکان یکى از اقدامات مدیریتى پیامبراکرم‌(ص)در جریان "حفرخندق " بحث و بررسى شود، البته این مقاله به مدیریتى که رسول اللَّه ‌در واقعه حفر خندق اعمال کردند محدود نمى‌شود، بلکه موضوع اداره و بهره‌گیرى کامل از این اقدام دفاعى هم مورد بحث قرار مى‌گیرد.
ویژگی های عمومی مدیریت از دیدگاه اسلام

ویژگی های عمومی مدیریت از دیدگاه اسلام

مدیریت به صورت کلی از دشوارترین و در عین حال از ظریف ترین کارهای انسانی است که برای خود ویژگی هایی دارد. چه بسا فقدان یکی از این خصوصیات ، مایه رکود کار و نابسامانی اوضاع قلمرو مدیریت می شود.
Powered by TayaCMS