دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پاداش زیات قبر حسین (ع) و مردن در این راه

No image
پاداش زیات قبر حسین (ع) و مردن در این راه

هشام بن سالم مي گويد: مردي به حضور امام صادق(ع) شرفياب شد، و عرض کرد: اي فرزند رسول خدا! آيا قبر جد و پدر بزرگوارت حضرت اباعبدالله الحسين را مي توان زيارت نمود؟ امام صادق(ع) فرمود: آري.

عرض کرد: پاداش کسي که قبر مطهر امام حسين(ع) را زيارت کند چيست؟

فرمود: اگر به امامت او معتقد باشد و از سنت و سيره آن حضرت پيروي کند، بهشت مينو پاداش او است.

عرض کرد: اجر و پاداش کسي که در راه سفر به کربلاو زيارت قبر امام حسين(ع) بميرد و از دنيا برود چيست؟

حضرت فرمود: از جمله پاداشي که به او عطا مي شود اين است که فرشتگان رحمت به تشييع جنازه او مي آيند، حنوط و لباسش را از بهشت مي آورند، بر پيکر او نماز مي گزارند، بر او کفني از بهشت مي پوشانند، فرشي از گل و ريحان برايش مي گسترانند، تنگناي قبر او از چهار طرف از پايين پا و بالاي سر و چپ و راست بر او وسيع مي گردد، از درون قبرش دري به سوي بهشت باز مي گردد، و بوي عطر دل انگيز بهشتي فضاي قبر او را پر مي سازد، او در اين شرايط روحاني و معنوي هست تا وقتي که قيامت فرا مي رسد.(1)

روزنامه كيهان، شماره 21192 به تاريخ 5/8/94، صفحه 8 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

کتاب وظايف مديران از ديدگاه آيات و روايات

در این نوشتار سعی شده از دیدگاه حضرت علی (ع) نظام حکومتی اسلام و مسئولیت کارگزاران و مدیران ذیل عناوینی مانند حقوق متقابل حکومت و مردم، خصوصیات مدیر اسلامی و وظایف وی از نظر اخلاقی بیان شده است.
کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما فرهنگی باز یا بسته

کتاب فرهنگ ما، فرهنگی باز یا بسته، مختصر به سه سؤال مهم پاسخ می‌دهد، نخست؛ باز بودن فرهنگی قبل از شکل گیری و استحکام آن، دوم؛ باز بودنی که در دریافت و اقتباس از فرهنگ‌های دیگر سهل انگار باشد، سوم؛ باز بودنی که شیفته و مغلوب فرهنگ‌های دیگر باشد.
کتاب سازمان های مردم نهاد

کتاب سازمان های مردم نهاد

این کتب جهت استخراج راهکارهای ممکن در ایجاد و تقویت زمینه های لازم نظارت سازمان های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام دینی تحقیق و تالیف شده است.
Powered by TayaCMS