دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افتتاح شبکه ماهواره‌ای الفلاح به زبان عربی و انگلیسی در مالزی

No image
افتتاح شبکه ماهواره‌ای الفلاح به زبان عربی و انگلیسی در مالزی به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از برناما، شبکه ماهواره ای اسلامی با نام «الفلاح» به زودی در کوآلالامپور پابتخت مالزی افتتاح می‌گردد.
خیرالدین ابوحسن مدیر اجرایی این شبکه تلویزیونی در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: هدف از راه‌اندازی این شبکه ماهواره ای معرفی بیشتر اصول و ارزش‌های دین اسلام به مردم مالزی و و مردم دیگر کشورهای جهان است.
وی گفت: در جهان امروز که عصر دهکده جهان نام گرفته است، همه فرهنگها و تمدنها در حال تبلیغ اموزه ها و ارزشهای خود می باشند و به هر طریق قصد دارند مکتب خود را بر دیگر مکتب ها مسلط کنند، از این روز ضروری است تا کشورهای اسلامی نیز با استفاده از همه فناوریهای روز به نشر آموزه ها و معارف اسلامی بپردازند.
وی افزود: مالزی با همکاری کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی تلاش خواهد کرد تا شبکه ها مختلف تلوزیونی در جهت نشر احکام، عقائد و اخلاق اسلامی را تاسیس کند.
وی از پخش برنامه های این شبکه به زبان عربی و انگلیس خبر داد.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی عضو مجلس خبرگان؛ جنبش علمی و فکری در جهان اسلام مدیون تشیع است

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی عضو مجلس خبرگان؛ جنبش علمی و فکری در جهان اسلام مدیون تشیع است

مصاحبه با استاد دروس عالیه حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری ، حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی
گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین هادوی؛ مهمترین مسائل شیعیان

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین هادوی؛ مهمترین مسائل شیعیان

حجت‌الاسلام والمسلمین هادوی در سال 1340 در تهران به دنیا آمد. پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی به عنوان دانشجوی ممتاز در رشته برق و الکترونیک دانشگاه شریف مشغول به تحصیل شد.
گفت وگو با علاّمه سید جعفر مرتضی؛ لبنان پیشینه تشیّع و وضعیت امروز

گفت وگو با علاّمه سید جعفر مرتضی؛ لبنان پیشینه تشیّع و وضعیت امروز

علا‌مه سیدجعفر مرتضی حسینی عاملی فرزند مرحوم علامه سیدمصطفی مرتضی در تاریخ 1364/2/25 ه‍. ق / 1945/1/6 م در منطقه جنوب لبنان‌، مکانی به نام دیرقانون رأس‌العین به دنیا آمد.
گفتگو با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت؛ شیعه شناسی یکی از ضروریات خدمت به مکتب تشیع است

گفتگو با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت؛ شیعه شناسی یکی از ضروریات خدمت به مکتب تشیع است

متن زیر گفت و گوی ماهنامه اخبار شیعیان با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت (ره) می باشد که بخش هایی از آن خدمت خوانندگان عزیز تقدیم می شود.
Powered by TayaCMS