دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه‌اندازی مقطع دکترای مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی حوزه علمیه

No image
راه‌اندازی مقطع دکترای مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی حوزه علمیه حجت‌الاسلام محمدمهدی کریمی‌نیا، معاون پژوهش مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی حوزه علمیه قم، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: به پیشنهاد معاونت پ‍ژوهش این مرکز، طرح راه‌اندازی دوره دکتری فقه و حقوق با دو گرایش خصوصی و جزا، در شورای عالی این مرکز مطرح و پیش‌نویس آن تصویب شد.
وی افزود: در صورت تصویب این طرح در شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم، در سال 87، اقدام به پذیرش دانشجوی دکتری در دو رشته فقه و حقوق خصوصی و جزا از بین فارغ‌التحصیلان مرکز و طلاب پایه 10 دارای مدرک کارشناسی ارشد خواهیم کرد.
حجت‌الاسلام کریمی‌نیا با بیان اینکه ویژگی و تفاوت آن با دوره‌های مشابه در مراکز علمی دیگر، برجسته بودن جنبه فقهی آن است، خاطرنشان کرد: برای دانشجویان این دوره پانزده واحد خارج فقه، ده واحد خارج اصول، 24 واحد حقوق و 20 واحد به عنوان نگارش پایان نامه در نظر گرفته شده که پس از اتمام دوره صورت می‌گیرد.
وی در پایان طول دوره دکتری فقه و حقوق را دو سال و نیم و سقف پذیرش در هر یک از گرایش‌ها را شش نفر اعلام کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی عضو مجلس خبرگان؛ جنبش علمی و فکری در جهان اسلام مدیون تشیع است

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی عضو مجلس خبرگان؛ جنبش علمی و فکری در جهان اسلام مدیون تشیع است

مصاحبه با استاد دروس عالیه حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری ، حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی
گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین هادوی؛ مهمترین مسائل شیعیان

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین هادوی؛ مهمترین مسائل شیعیان

حجت‌الاسلام والمسلمین هادوی در سال 1340 در تهران به دنیا آمد. پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی به عنوان دانشجوی ممتاز در رشته برق و الکترونیک دانشگاه شریف مشغول به تحصیل شد.
گفت وگو با علاّمه سید جعفر مرتضی؛ لبنان پیشینه تشیّع و وضعیت امروز

گفت وگو با علاّمه سید جعفر مرتضی؛ لبنان پیشینه تشیّع و وضعیت امروز

علا‌مه سیدجعفر مرتضی حسینی عاملی فرزند مرحوم علامه سیدمصطفی مرتضی در تاریخ 1364/2/25 ه‍. ق / 1945/1/6 م در منطقه جنوب لبنان‌، مکانی به نام دیرقانون رأس‌العین به دنیا آمد.
گفتگو با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت؛ شیعه شناسی یکی از ضروریات خدمت به مکتب تشیع است

گفتگو با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت؛ شیعه شناسی یکی از ضروریات خدمت به مکتب تشیع است

متن زیر گفت و گوی ماهنامه اخبار شیعیان با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت (ره) می باشد که بخش هایی از آن خدمت خوانندگان عزیز تقدیم می شود.
Powered by TayaCMS