دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نخستین دوره کارگاهی جوان پژوهی برگزار می‌شود

No image
نخستین دوره کارگاهی جوان پژوهی برگزار می‌شود نخستین دوره کارگاهی جوان پژوهی ویژه بانوان طلبه حوزه علمیه قم به همت مرکز مطالعات دینی جوانان برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، این دوره با هدف تربیت پژوهشگران آشنا با مباحث جوان شناسی، هم گام سازی اطلاعات دینی بانوان طلبه حوزه علمیه با واقعیات جاری اجتماعی و درون گروهی نسل جوان، ایجاد فضای بروز توانمندی های ویژه، فراروی جوانان در جامعه اسلامی و شناسایی استعدادهای پژوهشی جهت آسیب شناسی معضلات نسل جوان، با مشارکت مرکز مطالعات دینی جوانان وابسته به سازمان ملی جوانان و معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) برگزار می شود.
در این دوره موضوعاتی از قبیل آسیب شناسی دختران، جوان و جهان اسلام و دختران جوان و نقش های اجتماعی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در پایان این دوره شش هفته ای، شرکت کنندگان گواهی پایان دوره اعطا می شود. در این دوره دارا بودن حداقل مدرک سطح 2 حوزه علمیه و قبولی در مصاحبه ورودی الزامی است.
علاقمندان می توانند تا تاریخ 5 دی ماه در مرکز مطالعات دینی جوانان واقع در استان قم، خیابان معلم، ثبت نام کنند و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 7835505-0251 تماس حاصل نمایند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی عضو مجلس خبرگان؛ جنبش علمی و فکری در جهان اسلام مدیون تشیع است

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی عضو مجلس خبرگان؛ جنبش علمی و فکری در جهان اسلام مدیون تشیع است

مصاحبه با استاد دروس عالیه حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری ، حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی
گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین هادوی؛ مهمترین مسائل شیعیان

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین هادوی؛ مهمترین مسائل شیعیان

حجت‌الاسلام والمسلمین هادوی در سال 1340 در تهران به دنیا آمد. پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی به عنوان دانشجوی ممتاز در رشته برق و الکترونیک دانشگاه شریف مشغول به تحصیل شد.
گفت وگو با علاّمه سید جعفر مرتضی؛ لبنان پیشینه تشیّع و وضعیت امروز

گفت وگو با علاّمه سید جعفر مرتضی؛ لبنان پیشینه تشیّع و وضعیت امروز

علا‌مه سیدجعفر مرتضی حسینی عاملی فرزند مرحوم علامه سیدمصطفی مرتضی در تاریخ 1364/2/25 ه‍. ق / 1945/1/6 م در منطقه جنوب لبنان‌، مکانی به نام دیرقانون رأس‌العین به دنیا آمد.
گفتگو با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت؛ شیعه شناسی یکی از ضروریات خدمت به مکتب تشیع است

گفتگو با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت؛ شیعه شناسی یکی از ضروریات خدمت به مکتب تشیع است

متن زیر گفت و گوی ماهنامه اخبار شیعیان با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت (ره) می باشد که بخش هایی از آن خدمت خوانندگان عزیز تقدیم می شود.
Powered by TayaCMS