دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست تخصصی عاشورا در فرهنگ ملل برگزار شد

No image
نشست تخصصی عاشورا در فرهنگ ملل برگزار شد
به همت مؤسسه زبان و فرهنگ‌شناسی وابسته به جامعة المصطفی العالمیه، نشست تخصصی‌«عاشورا در فرهنگ ملل» در قم برگزار شد.
 
به گزارش خبرگزاری رسا، به همت مؤسسه زبان و فرهنگ‌شناسی جامعه العلوم وابسته به جامعه المصطفی العالمیه، نشست تخصصی‌«عاشورا در فرهنگ ملل»،‌ امروز در قم برگزار شد.
حجت‌الاسلام محراب صادق نیا، رئیس موسسه زبان و فرهنگ شناسی در این نشست با بیان این که ما با آیین‌ها مختلفی روبرو هستیم، گفت: بررسی فرهنگ دینی ادیان مختلف در انسجام فرهنگ دینی و آیین‌های شعائری ما بسیار کمک کننده است.
وی از عاشوار به عنوان فرهنگ پایدار یاد کرد و افزود: امروز عاشورا که در آن تمام شاخصه‌های انسانی مانند گریستن و تعزیه‌ خوانی در آن است به عنوان فرهنگ دینی ما شناخته می‌شود.
رئیس موسسه زبان و فرهنگ شناسی ادامه داد: عاشورا در تمام ادیان شناخته شده و می‌تواند به عنوان الگو برای انسجام امت اسلامی‌ها مطرح شود و این نقش در تاریخ خود را به خوبی نمایان کرده است.
وی به رمز پیروزی ایران در هشت سال دفاع مقدس و حزب الله لبنان اشاره و اظهار داشت: رزمندگان اسلامی در هشت سال دفاع مقدس با الگو پذیری از فرهنگ عاشورا توانست پیروزی را از آن خود کنند و حزب الله لبنان نیز با بهره گیری از این فرهنگ مقاومت و پایداری را به اثبات رساند.
 
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی عضو مجلس خبرگان؛ جنبش علمی و فکری در جهان اسلام مدیون تشیع است

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی عضو مجلس خبرگان؛ جنبش علمی و فکری در جهان اسلام مدیون تشیع است

مصاحبه با استاد دروس عالیه حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری ، حجت الاسلام والمسلمین معین اراکی
گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین هادوی؛ مهمترین مسائل شیعیان

گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین هادوی؛ مهمترین مسائل شیعیان

حجت‌الاسلام والمسلمین هادوی در سال 1340 در تهران به دنیا آمد. پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی به عنوان دانشجوی ممتاز در رشته برق و الکترونیک دانشگاه شریف مشغول به تحصیل شد.
گفت وگو با علاّمه سید جعفر مرتضی؛ لبنان پیشینه تشیّع و وضعیت امروز

گفت وگو با علاّمه سید جعفر مرتضی؛ لبنان پیشینه تشیّع و وضعیت امروز

علا‌مه سیدجعفر مرتضی حسینی عاملی فرزند مرحوم علامه سیدمصطفی مرتضی در تاریخ 1364/2/25 ه‍. ق / 1945/1/6 م در منطقه جنوب لبنان‌، مکانی به نام دیرقانون رأس‌العین به دنیا آمد.
گفتگو با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت؛ شیعه شناسی یکی از ضروریات خدمت به مکتب تشیع است

گفتگو با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت؛ شیعه شناسی یکی از ضروریات خدمت به مکتب تشیع است

متن زیر گفت و گوی ماهنامه اخبار شیعیان با مرحوم آیت الله محمدهادی معرفت (ره) می باشد که بخش هایی از آن خدمت خوانندگان عزیز تقدیم می شود.
Powered by TayaCMS