دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

استاد حوزه و دانشگاه های تبریز؛ تمامی اقوام بشری مخاطب پیام‌های مذهبی هستند

No image
استاد حوزه و دانشگاه های تبریز؛ تمامی اقوام بشری مخاطب پیام‌های مذهبی هستند استاد حوزه و دانشگاه‌‌های تبریز گفت: خوشبختانه امور دینی به‌ واسطه تعلق به هویت بشری، مخاطبانی به وسعت تمام انسان‌ها دارد و تمامی اقوام بشری مخاطب پیام‌های مذهبی هستند.
حجت الاسلام سید داود مطهرنژاد، استاد اخلاق حوزه و دانشگاه و مؤلف کتاب مخاطبین دینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، به بیان ظرفیت‌های تبلیغی در امور مذهبی پرداخت.
وی با بیان این‌که امروزه در امر تبلیغ به مؤلفه‌های متعددی توجه می شود، گفت: مهم‌ترین موضوع در این میان سطح، تعداد و تنوع مخاطبان است که مورد توجه مبلغان قرار می‌گیرد.
حجت الاسلام سید مرتضی مطهر نژاد خاطر نشان کرد: خوشبختانه امور دینی به‌ واسطه تعلق به هویت بشری، مخاطبانی به وسعت تمام انسان‌ها دارد و تمامی اقوام بشری مخاطب پیام‌های مذهبی هستند.
وی در ادامه افزود: با توجه به این امر یک سؤال اساسی پیش می‌آید وآن این‌که چرا دینداران نسبت کم‌تری را در مقایسه با افراد غیر پایبند به دین تشکیل می دهند؛ در حالی که مخاطبین دین بسیار گسترده هستند؟!
استاد اخلاق حوزه و دانشگاه های تبریز اظهار داشت: برای بررسی این موضوع سه عنصر دین، رفتار دینداران و مؤلفه‌های اجتماعی، قابل طرح هستند که رفتار دین داران از مهم‌ترین عوامل و قابل طرح است.
وی خاطر نشان کرد: البته نقش مؤلفه‌های اجتماعی همچون وجود حکومت‌های دینی و یا ضد دینی و جایگاه حقوقی و پایه‌ای دین در اجتماع ودر جذب افراد به دین، بسیار مهم است، به گونه‌ای که رفتارهای صحیح دینی به صورت کلان در جامعه اسلامی یک ابزار تبلیغی حقیقی به شمار می‌آید.
مؤلف کتاب مخاطبین دینی تأکید کرد: دینداران و نوع کنش ایشان در تبلیغ دین نیز بسیار مهم است، به گونه‌ای که اگر ظرفیت‌های ورودی دین را کاهش دهیم، با مشکل عمده‌ای در تنوع مخاطبین روبرو خواهیم شد و در دراز مدت مفهوم دینی یک امر انحصاری خواهد بود که فقط به نیاز عده خاصی جواب می دهد.
حجت الاسلام مطهرنژاد در پایان تصریح کرد: تبلیغات در امور مذهبی قالب‌های متنوعی را می طلبد واین موضوعی است که در سیره و سنت بزرگان دین بسیار مشاهده شده است که آن بزرگان از ابزارهای بسیار متنوعی برای پیوند خالق و مخلوق بهره می‌جستند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پیشنهاد اصلاح و حذف موادی از قانون مدنی بخش سوم و پایانی

پیشنهاد اصلاح و حذف موادی از قانون مدنی بخش سوم و پایانی

اشاره: «پیشنهاد اصلاح و حذف موادی از قانون مدنی ) مواد ۸۲۶ الی ۱۲۵۱)» عنوان مقاله‌ای است که بخش دوم آن در شماره قبلی صفحه حقوقی اطلاعات چاپ شد. بخش سوم و پایانی این مقاله را می‌خوانیم.
چرا امام رضا(ع) در طوس مدفون است؟

چرا امام رضا(ع) در طوس مدفون است؟

اوضاع کشورهای اسلامی در عهد مأمون بسیار آشفته و نگران کننده بود و شکلگیری نهضت علویان که عکسالعمل سختگیریهای خلفای عباسی به خصوص هارونالرشید بود، مأمون را به فکر و چارهاندیشی واداشت تا با دست زدن به اقدامات تازه جنبش به وجود آمده را به آرامش و سکون مبدل کند.
چرا امام‌حسن(ع) فرمان صلح و امام‌حسین(ع) فرمان جهاد دادند؟

چرا امام‌حسن(ع) فرمان صلح و امام‌حسین(ع) فرمان جهاد دادند؟

موضوع فرمان صلح امام حسن (ع) و فرمان جهاد و شهادت امام حسین (ع) دو رویدادی است که به اقتضای زمان رخ داد و مشابه آن در زمان پیامبر (ص) وجود داشت، اما در هر دو مقطع تاریخ بسیاری از مسلمانان تقوا پیشه نکردند و از فرمان معصوم سرپیچی کردند.
چرایی وجوب حکومت اسلامی

چرایی وجوب حکومت اسلامی

بر اساس آموزه‌های قرآن، وجوب حکومت اسلامی الزامآور است تا بتواند احکام الهی را هم چون اقامه نماز، گرفتن زکات، اجرای قوانین قضایی و مانند آنها را اجرایی کند؛ زیرا هر گونه قضاوتخواهی از طاغوت حرام بوده و ولایت طاغوت باطل است و لازم است به جای طاغوت به ولایت غیر طاغوت تن داد که ولایت الهی است.(بقره، آیه 257؛ نساء، آیه 76)
چه مواقعی مراجعه به پزشکی قانونی الزامی است؟

چه مواقعی مراجعه به پزشکی قانونی الزامی است؟

بسیاری نمی‌دانند که مثلاً چه زمانی باید به پزشکی قانونی مراجعه کرد و چه مدارکی را باید به همراه برد؟ آیا فرد می‌تواند رأساً برای گرفتن طول درمان یا هر موضوع دیگری که مراجعه به پزشکی قانونی را الزامی می‌کند، به مراکز مربوط مراجعه کند؟
Powered by TayaCMS