دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قال رسول الله (صلی‌الله علیه‌ وآله وسلم): «فانّها رایاتٌ هُدی یَدْفَعُونها اِلی رَجُلٍ مِنْ اّهْلِ بیتی اِسْمُهُ اِسْمِی»

پیامبر گرامی اسلام فرمود: «...آنان (ایرانیان) پرچمدار هدایتند که سرانجام آن را به دست مردی از اهل بیتم می‌سپارند که همنام من است...» (بحارالانوار، ج 51، ص 67)
قال رسول الله (صلی‌الله علیه‌ وآله وسلم): «فانّها رایاتٌ هُدی یَدْفَعُونها اِلی رَجُلٍ مِنْ اّهْلِ بیتی اِسْمُهُ اِسْمِی»
قال رسول الله (صلی‌الله علیه‌ وآله وسلم): «فانّها رایاتٌ هُدی یَدْفَعُونها اِلی رَجُلٍ مِنْ اّهْلِ بیتی اِسْمُهُ اِسْمِی»

قال رسول الله (صلی‌الله علیه‌ وآله وسلم):

«فانّها رایاتٌ هُدی یَدْفَعُونها اِلی رَجُلٍ مِنْ اّهْلِ بیتی اِسْمُهُ اِسْمِی» (بحارالانوار، ج 51، ص 67)

پیامبر گرامی اسلام فرمود:

«...آنان (ایرانیان) پرچمدار هدایتند که سرانجام آن را به دست مردی از اهل بیتم می‌سپارند که همنام من است...»

توضیح:

رسول گرامی اسلام در ابتدای حدیث فرمود:

«ما خانواده‌ای هستیم که خداوند برای ما آخرت را بر دنیا برگزیده است. به زودی پس از من اهل بیتم در شهرها و سرزمین‌ها پراکنده و آوازه خواهند داشت تا اینکه پرچم‌هائی سیاه از مشرق زمین در ایران به احتزاز درآید و حق را بطلبند، امّا حقشان را ندهند. دوباره حق را درخواست کنند، امّا به ایشان اعتنا نکنند. در آن هنگام به پاخیزند و بستیزند و به پیروزی دست یابند».

تا اینجا حدیث بر این موارد منطبق است:

1- قیام ملت ایران در 15 خرداد 1342 هـ.ش؛

2- قیام مجدد ایرانیان در سال 1357 هـ.ش؛

و ما بقی حدیث شریف که در بالا آمده است، بر این موارد دلالت دارد:

1- رهبری ایرانیان را در قیامشان امامی از اهل بیت پیامبر(علیهم السلام) بر عهده دارد.

2- آنان پرچمداران هدایتند که یاری ایشان بر همگان واجب است.

3- انقلاب ایشان زمینه‌‌ساز ظهور امام زمان (عج) گشته تا انقلاب جهانی او تداوم می‌یابد.

4- پرچم‌ انقلاب ایران را به دست حضرت ولی‌عصر (عج) می‌سپارند.

5- در پیروزی نهانی امام زمان (عج) ایرانیان نقش به سزایی ایفا می‌کنند.

در سالروز قیام 15 خرداد 42 به ارواح تابناک همه شهدا و امام شهدا درود می‌فرستیم.

در غمت ای گل وحشی من!ای خسرو من!

جور مجنون ببرم، تیشه فرهاد کشم

سال ها می گذرد، حادثه ها می آید

انتظار فرج از نیمه خرداد کشم

«امام خمینی "ره"»

    منبع:
  • محمدی ری‌شهری، تداوم انقلاب اسلامی ایران تا قیام حضرت مهدی (عج)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پیشنهاد اصلاح و حذف موادی از قانون مدنی بخش سوم و پایانی

پیشنهاد اصلاح و حذف موادی از قانون مدنی بخش سوم و پایانی

اشاره: «پیشنهاد اصلاح و حذف موادی از قانون مدنی ) مواد ۸۲۶ الی ۱۲۵۱)» عنوان مقاله‌ای است که بخش دوم آن در شماره قبلی صفحه حقوقی اطلاعات چاپ شد. بخش سوم و پایانی این مقاله را می‌خوانیم.
چرا امام رضا(ع) در طوس مدفون است؟

چرا امام رضا(ع) در طوس مدفون است؟

اوضاع کشورهای اسلامی در عهد مأمون بسیار آشفته و نگران کننده بود و شکلگیری نهضت علویان که عکسالعمل سختگیریهای خلفای عباسی به خصوص هارونالرشید بود، مأمون را به فکر و چارهاندیشی واداشت تا با دست زدن به اقدامات تازه جنبش به وجود آمده را به آرامش و سکون مبدل کند.
چرا امام‌حسن(ع) فرمان صلح و امام‌حسین(ع) فرمان جهاد دادند؟

چرا امام‌حسن(ع) فرمان صلح و امام‌حسین(ع) فرمان جهاد دادند؟

موضوع فرمان صلح امام حسن (ع) و فرمان جهاد و شهادت امام حسین (ع) دو رویدادی است که به اقتضای زمان رخ داد و مشابه آن در زمان پیامبر (ص) وجود داشت، اما در هر دو مقطع تاریخ بسیاری از مسلمانان تقوا پیشه نکردند و از فرمان معصوم سرپیچی کردند.
چرایی وجوب حکومت اسلامی

چرایی وجوب حکومت اسلامی

بر اساس آموزه‌های قرآن، وجوب حکومت اسلامی الزامآور است تا بتواند احکام الهی را هم چون اقامه نماز، گرفتن زکات، اجرای قوانین قضایی و مانند آنها را اجرایی کند؛ زیرا هر گونه قضاوتخواهی از طاغوت حرام بوده و ولایت طاغوت باطل است و لازم است به جای طاغوت به ولایت غیر طاغوت تن داد که ولایت الهی است.(بقره، آیه 257؛ نساء، آیه 76)
چه مواقعی مراجعه به پزشکی قانونی الزامی است؟

چه مواقعی مراجعه به پزشکی قانونی الزامی است؟

بسیاری نمی‌دانند که مثلاً چه زمانی باید به پزشکی قانونی مراجعه کرد و چه مدارکی را باید به همراه برد؟ آیا فرد می‌تواند رأساً برای گرفتن طول درمان یا هر موضوع دیگری که مراجعه به پزشکی قانونی را الزامی می‌کند، به مراکز مربوط مراجعه کند؟
Powered by TayaCMS