دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قال الصادق (علیه السلام): «مَنْ کَفَّ غَضَبَه عَنِ النّاس کفَّ اللهُ عَنْهُ عَذابَ یَومِ القیامَة»

امام صادق (علیه السلام) فرمود: «هر که خشم خود را از مردم بازدارد؛ خدا عذاب روز قیامت را از او بازدارد»(شرح اصول کافی، ج 5، ص 206)
قال الصادق (علیه السلام): «مَنْ کَفَّ غَضَبَه عَنِ النّاس کفَّ اللهُ عَنْهُ عَذابَ یَومِ القیامَة»
قال الصادق (علیه السلام): «مَنْ کَفَّ غَضَبَه عَنِ النّاس کفَّ اللهُ عَنْهُ عَذابَ یَومِ القیامَة»

قال الصادق (علیه السلام):

«مَنْ کَفَّ غَضَبَه عَنِ النّاس کفَّ اللهُ عَنْهُ عَذابَ یَومِ القیامَة»

(شرح اصول کافی، ج 5، ص 206)

امام صادق (علیه السلام) فرمود:

«هر که خشم خود را از مردم بازدارد؛ خدا عذاب روز قیامت را از او بازدارد»

توضیح:

«پاداش فرو خوردن خشم»

در شرح حدیث فوق از علّامه مجلسی (ره) نقل شده که «مَن کفّ نفسه عن اعراض الناس» یعنی خود را از آبرو ریزی مردم به سبب غیبت و بهتان و دشنام و پرده‌دری از عیوب آنان و امثال آن، باز دارد.

انسان نباید خشم کند و اگر به خشم آمد، نباید او را ادامه دهد. بلکه باید زود آن را درمان نمود. زیرا اگر خشم ادامه پیدا کرد، بسا مایۀ کاری شود که پشیمانی بعدی سودی نداشته باشد. چه بسا ادامه خشم موجب نهادینه شدن آن در جان انسان شود و انسان را به دوزخ کشاند.

    منبع: شرح اصول کافی، محمد باقر کمره ای، ج 5، ص 636.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پیمان صلح پاریس

پیمان صلح پاریس

یکی دیگر از پیمان‌های ننگینی که در زمان سلطنت ناصرالدین شاه بین ایران و انگلیس بسته شد، پیمان صلح پاریس بود که انگلیس به دلیل تصرف هرات، توسط ایران، چندین شهر جنوب ایران را تصرف کرد، که منجر به بستن پیمان بین دو کشور گردید.
پیمان سعدآباد

پیمان سعدآباد

سیاست خارجی ایران قبل از جنگ جهانی دوم و در زمان رضاخان، بر مبنای استوار ساختن موقعیت خود در برابر دو قدرت شوروی و انگلیس بود.
No image

حزب استقلال

No image

شهید آیت الله صدوقی

Powered by TayaCMS