دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پذیرش طلبه درس خارج در حوزه اجتهادیه محسنیه قم

No image
پذیرش طلبه درس خارج در حوزه اجتهادیه محسنیه قم
مدرسه علمیه اجتهادیه محسنیه قم از میان طلاب درس خارج حوزه علمیه قم برای دوره اجتهاد طلبه می‌پذیرد.
حجت الاسلام علی بیات،‌ مدیر مدرسه اجتهادیه محسنیه(ع)، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: این مدرسه علمیه برای سال تحصیلی جدید در جهت رشد و شکوفایی علوم حوزوی و سازماندهی و پرورش نیروی مجتهد برآن است تا از هر استان و شهرستان تعدادی طلبه خوش ذوق و استعداد را پذیرش کند.
وی قبولی در مصاحبه ورودی،‌ گواهی سابقه حضور در دروس خارج و تعهد کتبی بر حضور مداوم در دروس اصلی و فرعی منتخب به همراه پژوهش را از شرایط پذیرش در این مدرسه علمیه اعلام کرد.
حجت الاسلام بیات پایان ماه مبارک رمضان را آخرین مهلت نام نویسی در این مدرسه اعلام کرد و اظهار داشت: طلابی که دارای شرایط و علاقه‌مند به تحصیل دروس حوزوی به صورت تخصصی هستند می‌توانند در این دوره‌ آموزشی شرکت کنند.
وی ادامه داد: طلاب پذیرش شده‌ در این دوره‌ می‌توانند افزون بر برخورداری از کمک هزینه تحصیلی، علوم حوزوی در سطوح عالی فقه، اصول،‌ کلام، تفسیر، تاریخ و زبان عربی و انگلیسی را به صورت کاربردی فراگیرند.
مدیر مدرسه اجتهادیه محسنیه(ع)، یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند برای نام نویسی به نشانی قم ـ خیابان شهدا ـ کوچه ممتاز ـ پشت مسجد معصومیه(س)‌ ـ پلاک 15 مراجعه و یا با شماره تلفن 7742715 با پیش شماره 0251 تماس بگیرند.
گفتنی است،‌ مدرسه اجتهادیه محسنیه(ع) از سال 1384 زیر نظر حجت الاسلام محمدباقر خرازی فعالیت خود را در قم آغاز کرده است.

 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

اشاره: این مقاله مجال اندکی برای بررسی تاریخی و گاهی تحلیلی دیانت مسیحی و نحوه انسجام یافتن اصلی ترین عقاید آنها نسبت به مسئله تثلیث و کتاب مقدس است و به هیچ وجه قصد تخریب و یا احیانا جسارت نسبت به پیروان این دیانت عظیم را ندارد.
از عیسی مسیح چه می دانیم؟

از عیسی مسیح چه می دانیم؟

ایام ولادت حضرت عیسی (علیه‌السلام) و روزهای آغاز سال جدید میلادی است، پیامبری که از رسولان "اولوالعزم" و یکی از پیامبران بزرگ
اناجیل غیررسمی ʂ)

اناجیل غیررسمی (2)

برخی از اناجیل اپوکریفایی با گرایش یهودی نگاشته شده که گفته می‌شود احیاناً مسیحیان یهودی الاصل آن را به وجود آوردند یا در میان آنان رواج داشته است.
اناجیل غیررسمی ʁ)

اناجیل غیررسمی (1)

بخش اصلى مجموعه عهد جدید همان انجیل‌هاى چهارگانه است که در واقع، زندگى نامه و سخنان حضرت عیسى است.
اندیشه ها و استراتژی مسیحیان صهیونیست

اندیشه ها و استراتژی مسیحیان صهیونیست

مسیحیان صهیونیست را در ساختار قدرت های جهانی به راحتی می توان دید . دست ایشان در دست سیاستمداران زرسالاری است که اندیشه استیلای آنها بر جهان و تدارک نظام شیطانی و استبدادمآبانه شان اینک دیگر بر همه کس هویداست .
Powered by TayaCMS