دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

یک استاد حوزه؛ باید با برنامه به مقابله با شبهات دشمن بپردازیم

No image
یک استاد حوزه؛ باید با برنامه به مقابله با شبهات دشمن بپردازیم یک استاد حوزه علمیه گفت: در این شرایط که جوانان ما با انبوهی از سوالات و شبهات مواجه هستند متأسفانه علم کلام و عقاید در جایگاه خود قرار ندارد.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین ربانی‌گلپایگانی از اساتید حوزه علمیه در همایش علمی ـ کاربردی تبلیغ در سخنانی با بیان راهکارهای شبهات کلامی، گفت: شبهات کلامی برای انحراف افکار بشر در عرصه اعتقادات، از شیطان نشأت می‌گیرد.
وی پاسخگویی به شبهات دینی را امری لازم و ضروری دانست و افزود: امروزه شبهه‌افکنان با عناوین مختلف و مطرح کردن شبهات و عرفان‌های کاذب، دم از معنویت‌گرایی و ارتباط با خدا منهای فقه می‌زنند.
ربانی‌گلپایگانی با بیان اینکه امروز دشمن برای القای شبهه به صورت تشکیلاتی و منظم عمل می‌کند، گفت: ما هم باید با برنامه به مقابله با شبهات آنان بپردازیم.
در ادامه حجت الاسلام اسکندری، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم استفاده از ابزار و روش‌های نوین را از محورهای اساسی تبلیغ در شرایط کنونی عنوان کرد و گفت: مبلغان باید با ابزار و وسایل روز در عرصه تبلیغ آشنا شوند و بتوانند در زمان ممکن از آن استفاده کنند.
وی تصریح کرد: باید با شناخت ابزارهای نوین تبلیغی و با برنامه‌ریزی صحیح جوانان را جذب برنامه‌های آموزشی دینی و اعتقادی کرد.
اسکندری خاطرنشان کرد: ما به عنوان مبلغان دینی موظفیم با نوآوری در عرصه تبلیغ دین خود را به اسلام و افراد مختلف جامعه ادا کنیم.
همایش علمی کاربردی تبلیغ به مدت 5 روز در قم برگزار می‌شود.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

اشاره: این مقاله مجال اندکی برای بررسی تاریخی و گاهی تحلیلی دیانت مسیحی و نحوه انسجام یافتن اصلی ترین عقاید آنها نسبت به مسئله تثلیث و کتاب مقدس است و به هیچ وجه قصد تخریب و یا احیانا جسارت نسبت به پیروان این دیانت عظیم را ندارد.
از عیسی مسیح چه می دانیم؟

از عیسی مسیح چه می دانیم؟

ایام ولادت حضرت عیسی (علیه‌السلام) و روزهای آغاز سال جدید میلادی است، پیامبری که از رسولان "اولوالعزم" و یکی از پیامبران بزرگ
اناجیل غیررسمی ʂ)

اناجیل غیررسمی (2)

برخی از اناجیل اپوکریفایی با گرایش یهودی نگاشته شده که گفته می‌شود احیاناً مسیحیان یهودی الاصل آن را به وجود آوردند یا در میان آنان رواج داشته است.
اناجیل غیررسمی ʁ)

اناجیل غیررسمی (1)

بخش اصلى مجموعه عهد جدید همان انجیل‌هاى چهارگانه است که در واقع، زندگى نامه و سخنان حضرت عیسى است.
اندیشه ها و استراتژی مسیحیان صهیونیست

اندیشه ها و استراتژی مسیحیان صهیونیست

مسیحیان صهیونیست را در ساختار قدرت های جهانی به راحتی می توان دید . دست ایشان در دست سیاستمداران زرسالاری است که اندیشه استیلای آنها بر جهان و تدارک نظام شیطانی و استبدادمآبانه شان اینک دیگر بر همه کس هویداست .
Powered by TayaCMS